Antena 3 CNN Externe Cum se simte Angela Merkel după accidentul suferit la schi

Cum se simte Angela Merkel după accidentul suferit la schi

Cum se simte Angela Merkel după accidentul suferit la schi
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
de M.Z.    |    07 Ian 2014   •   08:18

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, se simte bine după accidentul suferit pe o pârtie de schi din Elveţia. Viaţa nu i-a fost pusă în pericol, însă medicii i-au recomandat repaus la pat în decursul următoarelor trei săptămâni, din cauza fracturii de bazin.


Angela Merkel le-a ascultat sfatul medicilor, astfel că şi-a anulat toate întâlnirile şi călătoriile din această perioadă.
 
Merkel se afla pe o pistă de schi-fond din staţiunea elveţiană Saint Moritz când a suferit accidentul, de Crăciun. S-a întâmplat săptămâna trecută, dar abia acum purtătorul ei de cuvânt a făcut public incidentul. 
 
"Cancelarul a suferit contuzii şi o aşa-numită fractură parţială de bazin în timpul vacanţei de Crăciun, când făcea schi-fond", a spus Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al Guvernului.
 
Angela Merkel a aflat că situaţia era mai gravă abia zilele trecute. Vineri a revenit la Berlin şi a fost consultată de un specialist ortoped. Medicii i-au recomandat cancelarului german să stea cât mai mult în pat şi va lucra de acasă în următoarele trei săptămâni. 
 
Merkel nu avea viteză când a avut accidentul. La cei 60 de ani pe care îi împlineşte anul acesta, urmările puteau fi mult mai serioase. 
 

×
Subiecte în articol: Angela Merkel
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close