Antena 3 CNN Externe El este Daniel, fost poliţist român arestat în Italia după ce şi-a terorizat fosta iubită. "I-am spus că nu-l mai vreau și nu a acceptat niciodată"

El este Daniel, fost poliţist român arestat în Italia după ce şi-a terorizat fosta iubită. "I-am spus că nu-l mai vreau și nu a acceptat niciodată"

Daniel Ionuț Neculae, un fost poliţist român, a fost arestat în Italia după ce şi-ar fi terorizat fosta iubită, a ameninţat-o şi chiar i-a incendiat maşina.

El este Daniel, fost poliţist român arestat în Italia după ce şi-a terorizat fosta iubită. "I-am spus că nu-l mai vreau și nu a acceptat niciodată"
Sursa foto: captură corrieredelveneto.corriere.it
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2023   •   20:20

Fostul polițist român, care ar fi amenințat-o pe barmanița de care s-a despărțit și pe fiica acesteia, a fost arestat miercuri dimineaţă în Italia

"Sunt fericită, în sfârșit l-au prins și l-au arestat", a spus barmanița româncă, în vârstă de 32 de ani.

Bărbatul, un fost polițist care a fost  fugar în Italia, a fost găsit în imediata apropiere a orașului Treviso. Era ascuns în casa unui cuplu de compatrioți, scrie stiridiaspora.ro.

Un mandat european de arestare emis de autoritățile de la București și un ordin de arest preventiv emis de judecătorul de instrucție Treviso la cererea Parchetului, care îl acuză de urmărire (ar fi urmărit victima, amenințând-o pe ea și pe fetiță cu moartea) sunt pe numele lui. De asemenea, el este acuzat de pagubă și incendiere (pentru incendierea mașinii româncei).

"Sunt fericită, în sfârșit l-au prins și l-au arestat", spune românca

Barmanița l-a părăsit pe fostul polițist român în urmă cu aproximativ un an. De atunci, fostul polițist a început să o persecute. Pe 15 februarie ar fi incendiat mașina femeii în parcarea din spatele blocului în care locuiește ea cu fiica sa.

De un an de zile, femeia se simțea mereu în pericol

"Ne-am despărțit, i-am spus că nu-l mai vreau și nu a acceptat niciodată asta", a declarat românca, "așa că a început cu amenințări: s-a prezentat la mine acasă, la grădinița fiicei mele, la serviciu, era peste tot".

"M-a amenințat cu moartea, am primit până la 200 de mesaje pe zi de la numere diferite. A trebuit să-mi schimb numărul de telefon și să mă dezabonez de pe rețelele de socializare, dar nici asta nu a fost suficient", a mai declarat barmanița.

Citeşte şi: Un poliţist din Braşov, decorat pentru onoare, cerea şpagă. Cine e "Lupul de la Rutieră"

×
Subiecte în articol: Daniel Ionuț Neculae politist Italia
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close