Antena 3 CNN Externe Un depozit Amazon, plin cu muncitori, s-a prăbușit, în SUA

Un depozit Amazon, plin cu muncitori, s-a prăbușit, în SUA

Un depozit Amazon din Statele Unite ale Americii s-a prăbușit. Până la 100 de persoane se aflau în clădire, lucrând în tura de noapte, în momentul incidentului.

Un depozit Amazon, plin cu muncitori, s-a prăbușit, în SUA
Sursa foto: Twitter/ Reuters
de Cerasela Stafie    |    11 Dec 2021   •   10:42

Imaginile posturilor de televiziune locale au arătat zeci de echipaje de urgență la centrul Amazon de lângă Edwardsville, la aproximativ 40 de mile vest de St Louis.

Se crede că aproximativ 100 de angajați lucrau în tura de noapte în momentul prăbușirii, a declarat un oficial la postul local de televiziune KTVI-TV.

Nu au fost transmise informații cu privire la numărul victimelor. Cu toate acestea, Agenția de management al urgențelor din Collinsville, Illinois, a transmis pe Facebook că incidentul este unul ”cu victime în masă”, iar un elicopter a transportat o persoană la un spital din apropiere.

Purtătorul de cuvânt al Amazon, Richard Rocha, a spus, într-o declarație, că situația este evaluată. ”Siguranța angajaților și partenerilor noștri este prioritatea noastră principală. Evaluăm situația și vom împărtăși informații suplimentare când vor fi disponibile”.

”Rugăciunile mele sunt cu oamenii din Edwardsville în această seară și am contactat primarul pentru a oferi orice resurse de stat necesare”, a scris pe Twitter guvernatorul statului Illinois, J.B. Pritzker, potrivit Sky News.

Depozitul Amazon era folosit pentru depozitarea articolelor, înainte de a fi apoi expediate către clienți.

Incidentul s-a petrecut după ce regiunea St Louis a fost lovită de vreme severă, inclusiv o furtună și o tornadă. De altfel, astfel de fenomene meteo au fost înregistrate în mai multe zone centrale din SUA.

×
Subiecte în articol: Amazon depozit prabusire vreme rea
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close