Antena 3 CNN Externe Descoperire şocantă. Poliţiştii au găsit şase cadavre în casa unui fost condamnat pentru viol

Descoperire şocantă. Poliţiştii au găsit şase cadavre în casa unui fost condamnat pentru viol

Descoperire şocantă. Poliţiştii au găsit şase cadavre în casa unui fost condamnat pentru viol
Sursa foto: Criminal
01 Noi 2009   •   12:38

Descoperirea unui posibil criminal în serie a îngrozit America în prag de Halloween. Un individ care a petrecut 15 ani după gratii pentru viol a fost din nou arestat după ce s-au descoperit, în locuinţa sa, şase cadavre în diferite stadii de descompunere. Ancheta este abia la început.

Primele două cadavre au fost găsite acum trei zile, când poliţiştii din Cleveland au pătruns, cu mandat de percheziţie, în locuinţa lui Anthony Sowell. Eliberat în 2005, după ce-şi ispăşise pedeapsa pentru viol, Sowell era din nou suspectat de acelaşi delict. El dispăruse de la domiciliu, dar poliţiştii au continuat căutările şi au descoperit alte patru corpuri în stare avansată de descompunere.

Medicii legişti spun că primele două cadavre aparţin unor femei de culoare şi cel puţin una a fost cu siguranţă ucisă. Anchetatorii examinează acum toate cazurile de femei dispărute în oraş după eliberarea lui Sowell. Rudele acestora se tem că ele au fost victimele ucigaşului în serie.

Între timp, suspectul a fost arestat chiar în cartierul său, unde a fost recunoscut de un vecin.

El a negat, la început, că ar fi Anthony Sowell, dar şi-a recunoscut identitatea când poliţiştii au început să-i ia amprentele. Arestarea i-a mai liniştit pe oamenii care, îngroziţi de macabra descoperire făcută la doi paşi de casele lor, se temeau să-şi lase copiii afară la tradiţionalul colindat din seara de Halloween. Sowell nu era deloc bine văzut în cartier: vecinii spun că el nu avea serviciu şi trăia din colectarea fierului vechi.



Antena 3

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close