Antena 3 CNN Externe Detroit. Un bărbat şi-a împuşcat fiul în cap, pentru că îşi molestase sora (VIDEO)

Detroit. Un bărbat şi-a împuşcat fiul în cap, pentru că îşi molestase sora (VIDEO)

Detroit. Un bărbat şi-a împuşcat fiul în cap, pentru că îşi molestase sora (VIDEO)
Sursa foto: Detroit
21 Noi 2009   •   20:43

Un bărbat din Detroit s-a transformat, în doar câteva clipe, din tată în asasin. El a vrut să îi dea o lecţie fiului său, despre care aflase că şi-ar fi molestat sora, în vârstă de trei ani. L-a obligat să se dezbrace şi l-a împuşcat în cap, fără să fie impresionat de lacrimile băiatului de 15 ani.

Bărbatul credea că băiatul şi-ar fi abuzat sexual sora în vârstă de numai trei ani şi a vrut să îi dea o lecţie. ?Era supărat. Venise hotărât să îşi pedepsească băiatul pentru ceea ce se întâmplase. L-a bătut, l-a dezbrăcat şi apoi l-a împuşcat?, povesteşte Thelmon Cherry, bunicul băiatului.

Apoi, bărbatul s-a predat singur poliţiei. Acum, el este acuzat de crimă şi riscă să îşi petreacă restul zilelor în spatele gratiilor.

Rudele sunt în stare de şoc. Pur şi simplu nu pot să înţeleagă cum a putut un tată să îşi ucidă cu sânge rece propriul copil. Sfâşiată de durere, mama băiatului mai are un singur mesaj pentru soţul ei: ?I-ai luat viaţa fiului nostru şi nu merita asta! Vei plăti pentru asta!?, spune ea.



Observator

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close