Antena 3 CNN Externe Diaspora Cine este românul care și-a incendiat mașina în Irlanda. Bărbatul este cunoscut că-i place să șocheze Live pe Facebook

Cine este românul care și-a incendiat mașina în Irlanda. Bărbatul este cunoscut că-i place să șocheze Live pe Facebook

Cine este românul care și-a incendiat mașina în Irlanda. Bărbatul este cunoscut că-i place să șocheze Live pe Facebook
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Ian 2019   •   14:42

Un român stabilit în Irlanda a făcut un nou viral pe Facebook dând foc maşinii sale vechi pe o plajă din Irlanda - şi stârnind reacţii de revoltă.

Este vorba despre Strugurel Lingurar, care a strâns zeci mii de fani pe reţelele sociale după ce a transmis liveuri în ipostaze riscante – conducând atât de beat încât vomită sau cu viteză foarte mare. Românul stabilit în Irlanda promisese, într-o transmisiune mai veche, că dacă strânge 40.000 de shareuri îsi dă foc la mașină.

Omul s-a ţinut de cuvânt şi pe 13 ianuarie a postat o filmare de peste 30 de minute realizată pe o plajă din Irlanda. La început poate fi văzut cum bea, apoi aruncă în mare cheile maşinii, un Mercedes din 2007. În final, stropeşte autoturismul cu o substanţă inflamabilă, improvizează un fitil şi dă foc maşinii.

Clipul a primit 15.000 de share-uri şi a fost urmărit de peste 160.000 de oameni, ulterior fiind şters. Mulţi dintre cei care l-au urmărit s-au revoltat şi au scris că putea să doneze maşina - iar alţii au sugerat că doar a simulat că îi dă foc.

Potrivit Dublin Live, românul a avut probleme cu poliţia irlandeză şi chiar s-a filmat în timp ce era căutat într-o noapte de agenţi, scrie stirileprotv.ro.

 

×
Subiecte în articol: roman Irlanda
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close