Antena 3 CNN Externe Diaspora Moarte cumplită pentru Megan, fetița de patru ani a unor români din Italia: copila a fost strivită în patul în care dormeau patru persoane

Moarte cumplită pentru Megan, fetița de patru ani a unor români din Italia: copila a fost strivită în patul în care dormeau patru persoane

O fetiță româncă de numai patru luni a murit în condiții groaznice, în Italia.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iun 2023   •   13:05

Presa italiană relatează că Megan era fiica familiei David, formată din Daniel (tatăl), Irina (mama) și un frate mai mare, în vârstă de șase ani.

Familia trăiește în Rossano Veneto, în provincia italiană Vicenza.

Săptămâna trecută, în noaptea de miercuri spre joi, copila de patru luni s-a stins în același pat în care dormeau mama, tata și fratele său, fiind strivită sub greutatea acestora, după cum au indicat cercetările autorităților.

Citește și: Peste 60 de români s-au luat la bătaie cu mese de călcat, bâte și cuţite, în Italia

"Fetița în vârstă de doar patru luni a fost găsită fără suflare în patul în care dormea cu ceilalți membri ai familiei. Vorbim despre mama, tatăl și fratele în vârstă de 6 ani.

Deși la început s-a crezut că ar putea fi vorba despre sindromul de moarte subită la copii, rezultatele autopsiei arată faptul că fetița a murit sufocată. Foarte probabil, ea a fost strivită de unul sau de mai mulți membri ai familiei cu care dormea în pat.

În noaptea tragediei, tatăl s-a trezit și și-a dat seama că este ceva în neregulă cu fiica sa, pentru că aceasta era mult mai rece decât de obicei. Bărbatul a chemat salvarea iar echipajul de pe ambulanță a încercat să o resusciteze pe fetiță timp de 50 de minute însă nu s-a mai putut face nimic.

Acum, autoritățile așteaptă și rezultatele analizei toxicologice, pentru a putea da un verdict", a transmis corespondentul Antena 3 CNN în Italia, Naty Badea.

O dramă similară s-a petrecut la Roma, în ianuarie

Procuratura din Vicenza a deschis un dosar în acest caz.

Publicațiile italiene remarcă similaritatea acestei drame cu o alta, care s-a petrecut la spitalul Pertini din Roma în ianuarie 2023.

Atunci, când un bebeluș de trei zile a fost strivit de mama sa: femeia, încă epuizată de travaliul îndelungat, a adormit după ce l-a alăptat și a sfârșit prin a-l sufoca cu greutatea ei.

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close