Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă a renunțat la viața de lux din Londra. Este incredibil ce face acum (GALERIE FOTO)

O româncă a renunțat la viața de lux din Londra. Este incredibil ce face acum (GALERIE FOTO)

O româncă a renunțat la viața de lux din Londra. Este incredibil ce face acum (GALERIE FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Feb 2019   •   17:11

Alice Copileț, 35 de ani, a crescut în România și a trăit în Londra timp de un deceniu, lucrând ca avocat la o corporație. Ea a avea un stil de viață dezordonat, făcând abuz de nopți pierdute prin baruri.

Dar, după ce a fost într-o retragere de meditație, tânăra și-a dat demisia și s-a mutat alături de partenerul ei, Toby, în Thailanda, scrie Libertatea.

Femeia a fost inspirată după ce a explorat dieta vegană și cea bazată exclusiv pe fructe. Astfel, în luna octombrie a anului 2018, Alice s-a mutat pe insula thailandeză Koh Pha-ngan cu dorința de a explora abundența de fructe exotice disponibile în această zonă. Alice Copileț este acum un instructor în abstinența alimentară. Dieta ei este alcătuită din fructe în proporție de 95%, care combină abstinența alimentară timp de patru ore pe zi.

Ea nu a mai băut apă din decembrie 2016 și preferă să se hidrateze consumând suc de fructe. După ce a adoptat acest stil de viață, fosta avocată a ajuns să cântărească de la 69 de kilograme, 56 de kilograme. Noul regim i-a oferit o legătură mai strânsă cu natura și mai multă energie decât a avut vreodată, spune ea.

×
Subiecte în articol: romanca dieta
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close