Antena 3 CNN Externe Diaspora Au apărut rezultatele autopsiei româncelor ucise în Italia. Anchetatorii au refăcut filmul tragediei, minut cu minut

Au apărut rezultatele autopsiei româncelor ucise în Italia. Anchetatorii au refăcut filmul tragediei, minut cu minut

Au apărut rezultatele autopsiei româncelor ucise în Italia. Potrivit legiştilor, acestea ar fi fost, pur şi simplu, masacrate. 

Au apărut rezultatele autopsiei româncelor ucise în Italia. Anchetatorii au refăcut filmul tragediei, minut cu minut
Sursa foto: Getty Images | ChiccoDodiFC
07 Ian 2024   •   13:45

Pe trupurile celor două femei au fost găsite urme care indică faptul că au fost violate şi bătute cu bestialitate înainte de a muri. 

Între timp, procurorii şi carabinierii au reuşit să refacă filmul tragediei şi există deja un suspect un în vârstă de 24 de ani.

Mâine femeile vor fi înmormântate, iar primarul localităţii a decretat zi de doliu. 

Anchetatorii italieni au reușit să reconstituie noaptea celor două teribile crime, minut cu minut, care au avut loc în orășelul Naro, din provincia Agrigento din Italia și în care victime sunt două femei românce. 

Se pare că seara a început cu o petrecere, cu o cină la cea de-a doua femeie ucisă. Acolo au participat, pe lângă gazdă, încă doi români: suspectul, în vârstă de 24 de ani, și un alt bărbat, tot român, în vârstă de 50 de ani. 

Acolo se pare că s-a consumat mult alcool, iar seara s-a terminat pentru că tânărul în vârstă de 24 de ani a început să-i facă avansuri sexuale gazdei și aceasta a decis să-i dea afară pe cei doi români. 

Se pare că la această cină s-a discutat și despre prima victimă, cealaltă femeie româncă ucisă, astfel încât tânărul în vârstă de 24 de ani a plecat de la masă și a mers către prima victimă. 

Acolo, a sunat la ușă, femeia i-a deschis, bărbatul a intrat în casă și, foarte probabil, spun anchetatorii italieni, a violat-o, apoi a bătut-o cu bestialitate și a dat foc acelui fotoliu unde o așezase.

Apoi bărbatul, conform imaginilor de pe camerele de supraveghere, a ieșit cu pantalonii desfăcuți din casa acesteia și s-a uitat pe geam cu lanterna de la telefon, pentru a vedea dacă a luat foc. 

Ulterior, s-a îndreptat către cea de-a doua femeie româncă, i-a făcut din nou avansuri sexuale, aceasta a refuzat și atunci a început să o lovească cu tot ce-i pica în mână, inclusiv obiecte contondente, chiar un televizor. 

Dându-și seama de ce a făcut, l-a sunat de pe telefonul victimei pe prietenul de 50 de ani, care fusese și el la cina respectivă. 

Românul a venit acasă la cea de-a doua victimă, și-a dat seama de masacrul de acolo și a alertat autoritățile. 

Acesta este filmul tragediei și celor două crime, iar reconstituirea filmului a fost posibilă doar cu ajutorul românilor, martori din comunitatea respectivă, dar și cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere, plus rezultatele autopsiei. 

Așadar, suspectul principal este un român în vârstă de 24 de ani, care și-a folosit dreptul la tăcere în fața procurorilor. 

Pe de altă parte, mâine vor fi înmormântate cele două femei românce ucise, iar primarul din Naro a decretat doliul în comunitate.

×
Subiecte în articol: crimă Italia romance autopsie
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close