Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român stabilit în Germania a primit o ofertă de 20.000 de euro, pentru a se căsători cu o thailandeză: ”Ce se poate întâmpla?”

Un român stabilit în Germania a primit o ofertă de 20.000 de euro, pentru a se căsători cu o thailandeză: ”Ce se poate întâmpla?”

Un român stablit în Germania a primit o inedită ofertă de căsătorie de la o thailandeză. 20.000 de euro pentru un mariaj de 20 de luni.

Un român stabilit în Germania a primit o ofertă de 20.000 de euro, pentru a se căsători cu o thailandeză: ”Ce se poate întâmpla?”
Sursa foto: Getty Images I Anna Blazhuk
de Roxana Mihăiescu    |    13 Feb 2024   •   20:28

Un român în vârstă de 27 de ani a primit o propunere total neașteptată din partea unei thailandeze. Femeia, care este actuala iubită a românului, i-a propus acestuia să se căsătorească cu... verișoara ei.

Perioada de căsătorie este una limitată, de 20 de luni. Dacă va accepta, bărbatul va primi 20.000 de euro.

Românul a descris întreaga situație pe platforma Reddit, pentru a cere sfaturi.

”Pe scurt: bărbat de 27, român (de 5 ani în Germania), am o iubită nouă în vârstă de 35 ani, tailandeză în Germania, divorțată, cu 2 saloane de masaj tailandez, ea are o verișoară mai mică în Thailanda, pe care daca o "iau de soție" timp de 20 de luni (ca să aibă voie să locuiască și lucreze în Germania, la saloanele ei probabil) primesc 20.000€ (pe bune).

Ce se poate întâmpla în cel mai rău caz? Că mă ajută și pe mine la taxe, să fiu Steuer Klasse 2 și să îmi tragă mai puține taxe pe salariu. Noroc și mersi,” a scris acesta pe rețeaua Reddit, notează Știri Diaspora.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Cei mai mulți dintre români l-au sfătuit să nu se implice în această situație, asta pentru că ar putea să piardă, la rândul lui, mult mai mult decât suma pe care ar urma să o primească.

Alții au spus că românul ar putea să fie obligat chiar să plătească pensie alimentară după divorț.

 

×
Subiecte în articol: roman Germania casatorie
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close