Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român a străbătut Austria cu taxiul ca să-l bată pe rivalul său în dragoste. Preţul răzbunării a fost usturător

Un român a străbătut Austria cu taxiul ca să-l bată pe rivalul său în dragoste. Preţul răzbunării a fost usturător

Un român în vârstă de 31 de ani a străbătut Austria cu taxiul din gelozie. Tânărul a vrut să se răzbune pe rivalul său în dragoste.

Un român a străbătut Austria cu taxiul ca să-l bată pe rivalul său în dragoste. Preţul răzbunării a fost usturător
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Mar 2024   •   13:14

Un tânăr român în vârstă de 31 de ani a fost judecat pentru o tentativă de omor, la un tribunal din oraşul Graz din Austria, după ce a vrut să se răzbune din dragoste.

Evenimentul a avut loc în Stiria de Est și a implicat o călătorie cu taxiul a tânărului pentru a-și confrunta rivalul, noul iubit al fostei sale partenere.

Cursa răzbunării a costat 900 de euro. În drum spre destinație, individul și-a procurat un cuțit, pregătindu-se pentru confruntarea iminentă.

Conform mărturiilor prezentate în instanță, tânărul lucrează în domeniul agricol în comuna Puch, în apropiere de Weiz, scrie stiridiaspora.

Românul nu intenționa să îl bată pe noul iubit, ci să își recâștige partenera

Incidentul a avut loc în luna octombrie a anului 2023, într-un cartier muncitoresc, unde atacatorul a încercat să-și recâștige fosta iubită. Ajuns la locul faptei, românul s-a apropiat de cartierul muncitorilor cu cuțitul la el, dar a renunțat la acesta înainte de a escalada o confruntare fizică cu rivalul său. În momentul în care femeia a încercat să intervină, a fost lovită și a căzut la pământ.

Noul ei iubit a îngenuncheat lângă ea, moment în care românul a profitat de vulnerabilitatea bărbatului și l-a sugrumat cu propria curea de pantaloni. Intervenția muncitorilor aflați în zonă a oprit agresiunea, relatează Krone. 

În fața instanței, tânărul de 31 de ani a încercat să-și justifice acțiunile, declarând că intenția sa nu a fost niciodată să-și omoare rivalul, ci să-și recâștige fosta parteneră și să o ducă înapoi în România. Cu toate acestea, juriul a considerat că acțiunile sale au reprezentat o tentativă de vătămare corporală gravă intenționată, iar verdictul a fost de doi ani și jumătate de închisoare, decizia nefiind definitivă.

 

×
Subiecte în articol: roman Austria razbunare rival în dragoste
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close