Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă din Spania este acuzată că a ascuns în lada canapelei o fată de 15 ani, dispărută de cinci zile

O româncă din Spania este acuzată că a ascuns în lada canapelei o fată de 15 ani, dispărută de cinci zile

O româncă stabilită în Spania este acuzată că a ascuns o adolescentă de 15 în lada canapelei. Fata era dată dispărută de cinci zile, iar românca nu le-a spus absolut nimic autorităților. Ba mai mult, i-ar fi cerut să se ascundă în canapea în momentul în care i-a fost percheziționată casa.

de Radu Trascău    |    23 Aug 2023   •   15:30

Un gest care poate părea din prietenie este o faptă penală și lipsită de compasiune pentru părinții minorei de până în 15 ani, care a fugit de acasă, inițial, la o prietenă și apoi, a doua zi, a mers la prietena sa româncă, care a adăpostit-o cu acordul mamei sale, în locuința sa, timp de mai bine de patru zile.

Românca a fost interogată de două ori și le-a spus polițiștilor că nu știe unde se află fata de 15 ani și, de asemenea, le-a spus în față părinților acesteia că nu știe de fata lor.

Citește și: "Veniţi repede! Iubita mea a murit!". Un român a sunat la 112 şi a anunţat că iubita lui a murit, iar poliţiştii l-au încătuşat după ce i-au aflat secretul

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Polițiștii au percheziționat de două ori casa româncei. Abia la cea de-a doua percheziție polițiștii au găsit-o, în lada canapelei, pe adolescenta de 15 ani care abia mai respira.

Pentru fapta sa, românca riscă până la doi ani de închisoare și asta pentru că a convins o minoră să părăsească domiciliul.

×
Subiecte în articol: romanca Spania canapea fata disparuta ascunsă
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close