Antena 3 CNN Externe "Veniţi repede! Iubita mea a murit!". Un român a sunat la 112 şi a anunţat că iubita lui a murit, iar poliţiştii l-au încătuşat după ce i-au aflat secretul

"Veniţi repede! Iubita mea a murit!". Un român a sunat la 112 şi a anunţat că iubita lui a murit, iar poliţiştii l-au încătuşat după ce i-au aflat secretul

Un român a sunat disperat la numărul unic de urgenţă 112, în Catania (Italia) şi a anunţat că iubita lui a murit, însă ancheta poliţiştilor a scos la iveală un secret pe care românul, împreună cu un prieten, au încercat să îl ţină ascuns.

"Veniţi repede! Iubita mea a murit!". Un român a sunat la 112 şi a anunţat că iubita lui a murit, iar poliţiştii l-au încătuşat după ce i-au aflat secretul
Sursa foto: Facebook | Vera Schiopu
de Alin Tarnovschi    |    22 Aug 2023   •   13:31

Românul, stabilit în provincia Catania din Sicilia, avea o relaţie cu Vera Şchiopu, o tânără în vârsă de 25 de ani, din Republica Moldova. Gheorghe Ciprian Apetrei, în vârstă de 33 de ani, era angajat în construcţii, în timp ce iubita lui lucra în agricultură.

Ambii locuiau în apropierea localităţilor Paterno şi Ramacca din Catania şi încercau, prin muncă, să reuşească să aibă un trai mai bun împreună.

Tragedia s-a întâmplat weekend-ul trecut, sâmbătă, pe 19 august 2023, atunci când românul, împreună cu un prieten, tot român, Costel Bălan, au găsit-o pe Vera spânzurată într-o casă părăsită din cartierul Polmone.

Potrivit presei din Italia, iubitul Verei a fost cel care a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că tânăra şi-a pus capăt zilelor: "Veniţi repede! A murit o femeie! A murit iubita mea! S-a sinucis", ar fi spus românul la 112, potrivit nuovavenezia.gelocal.it.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Poliţiştii şi medicii s-au deplasat la faţa locului şi au crezut, iniţial, că e vorba clar de o sinucidere, însă criminaliştii au descoperit anumide indicii că tânăra nu s-ar fi sinucis şi că totul ar fi fost o înscenare pentru ascunderea unei crime.

Printre detaliile descoperite de criminalişti se numără unele răni sângerânde şi vânătăi de pe corpul tinerei, dar şi o frânghie subţire găsită chiar lângă trupul neînsufleţit.

Totodată, la audieri, cei doi români s-au contrazis în declaraţii, fapt pentru care poliţiştii şi procurorii au descis să îi reţină pe cei doi români pentru crimă.

×
Subiecte în articol: Catania Sicilia români în Italia
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close