Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă din Spania, obsedată de antrenorul de fitness, a fost arestată după ce a trecut de la avansuri la ameninţări

O româncă din Spania, obsedată de antrenorul de fitness, a fost arestată după ce a trecut de la avansuri la ameninţări

O româncă din Spania a fost arestată după ce şi-a terorizat antrenorul de fitness, pentru care dezvoltase o obsesie. Femeia l-a hărţuit timp de mai multe săptămâni, iar după ce a fost refuzată, aceasta a trecut la ameninţări.

O româncă din Spania, obsedată de antrenorul de fitness, a fost arestată după ce a trecut de la avansuri la ameninţări
Sursa foto: Profimedia
de Naty Badea    |    19 Ian 2024   •   14:58

Românca în vârstă de 41 de ani a devenit spaima antrenorului său de fitness, după ce a început să-i facă avansuri nepotrivite.

Deși bărbatul, un cunoscut profesionist în domeniu, i-a spus în repetate rânduri că dorește să păstreze doar o relație profesională, aceasta a continuat să-l atingă în mod indecent.

De asemenea, românca l-a fotografiat pe antrenorul său de fitness, fără acordul acestuia, ba chiar a postat imaginile pe rețelele sociale.

În plus, românca ajunsese chiar să-l sune pe bărbat la orice oră din zi și din noapte.

Citește și: "Stă și doarme în frig". Povestea impresionantă a românului care a ajuns să trăiască pe străzile din Italia, după ce soția lui a fost răpusă de o boală cruntă

Situația a devenit și mai gravă în momentul în care femeia a ajuns să o terorizeze și pe soția antrenorului, ceea ce a codus la o plângere penală și la arestarea româncei.

În urma cercetărilor, polițiștii din Spania au descoperit că românca avea antecedente similare și că fusese implicată în mai multe cazuri de hărțuire, cu mai mulți bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 65 de ani.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close