Antena 3 CNN Externe Diaspora Un şofer român a făcut greşeala de a arunca un pachet de ţigări pe geamul maşinii, în Olanda, iar poliţiştii i-au descoperit secretul

Un şofer român a făcut greşeala de a arunca un pachet de ţigări pe geamul maşinii, în Olanda, iar poliţiştii i-au descoperit secretul

Un şofer român a aruncat pe geamul maşinii un pachet de ţigări, în Olanda. A Bărbatul a fost observat de poliţişti care l-au sancţionat imediat.

Un şofer român a făcut greşeala de a arunca un pachet de ţigări pe geamul maşinii, în Olanda, iar poliţiştii i-au descoperit secretul
Sursa foto: MaricMedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   08:21

Un român a rămas fără permis de conducere în Olanda, după ce polițiștii l-au văzut când a aruncat pe geamul mașinii un pachet de țigări și l-au oprit. La control, au descoperit mai multe încălcări ale legilor rutiere, relatează cotidianul regional de Gerderlander, citat de Libertatea.

Românul în vârstă de 29 de ani  conducea pe autostrada A27 în timpul nopții de duminică spre luni când a aruncat un pachet de țigări pe geamul mașinii în apropiere de Bavel, în jurul orei 12:50.

Ulterior, în scurt timp a fost oprit de către polițiști, iar în timpul controlului de rutină i s-au cerut actele și a fost supus testării cu aparatul etilotest. Rezultatul testului a arătat o concentrație de alcool în sânge de 0,775 mg/L, aproape de trei ori și jumătate mai mare decât limita legală permisă pentru un şofer care nu mai e începător.

Polițiștii i-au suspendat permisul și românul va fi cercetat nu doar pentru conducere în stare de ebrietate, ci și pentru lipsa de atenție pentru mediul înconjurător.

×
Subiecte în articol: sofer roman pachet tigari Olanda pedeapsa
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close