Antena 3 CNN Externe Diaspora Ţiganii români i-au disperat pe britanici. Sunt atât de săraci, încât nu au ce mânca: "Taie lebedele din parcuri şi le pun pe grătar"

Ţiganii români i-au disperat pe britanici. Sunt atât de săraci, încât nu au ce mânca: "Taie lebedele din parcuri şi le pun pe grătar"

Ţiganii români i-au disperat pe britanici. Sunt atât de săraci, încât nu au ce mânca: "Taie lebedele din parcuri şi le pun pe grătar"
de O.P.    |    03 Oct 2014   •   07:06

O nouă tabără ilegală de români de etnie romă i-a pus pe jar pe poliţiştii britanici! Oamenii legii au primit numeroase plângeri de la localnici. Ba mai mult, ei spun că românii ucid păsările din zonă, printre care şi lebede, pentru a avea ce pune pe masă.

Şi instituţia ce se ocupă cu transportul din Londra le-a pus gând rău. Vor fi daţi în judecată pentru că terenul pe care se află tabăra aparţine instituţiei.

Într-o suburbie a Londrei, zeci de români trăiesc ca în Evul Mediu, fără apă curentă, ori electricitate.

Aşa că şi-au luat destinul în mâini şi şi-au construit această tabără, din ce au găsit pe la gunoaiele londonezilor.

Toţi au părăsit meleagurile natale pentru a câştiga mai mult, ca să îşi poată susţine financiar familiile lăsate acasă. Mulţi sunt de trei luni în Marea Britanie şi spun că vor sta până la Crăciun, pentru a avea ce să le pună pe masă celor dragi. Alţii şi-au luat deja bilet spre casă.

Românii riscă să aibă probleme şi cu legea, întrucât terenul pe care se află tabăra aparţine instituţiei responsabile de Transportul din Londra. Şi localnicii se plâng de români. Ei spun că tabăra le strică peisajul şi chiar i-au acuzat pe imigranţi că omoară păsările sălbatice pentru a avea ce mânca.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close