Antena 3 CNN Externe DIETA Ducesei de Sussex. Ce mănâncă Meghan Markle într-o zi pentru a își păstra silueta de invidiat

DIETA Ducesei de Sussex. Ce mănâncă Meghan Markle într-o zi pentru a își păstra silueta de invidiat

DIETA Ducesei de Sussex. Ce mănâncă Meghan Markle într-o zi pentru a își păstra silueta de invidiat
01 Sep 2019   •   16:37

DIETA Meghan Markle este admirată în întreaga lume pentru silueta ei, care este într-adevăr demnă de o prințesă. Pentru a se menține și a nu pune niciun kilogram în plus, Meghan Markle a ales să urmeze o dietă vegană, chiar dacă în weekend-uri se mai răsfață cu alimente de origine animală. 

DIETA  Fosta actriță încearcă să introducă cât mai multe fructe și legume proaspete în dietă, pentru a își lua toate vitaminele necesare și a-și asigura o piele de invidiat, care radiază a sănătate. 

DIETA  Ducesa alege să bea sucuri naturale din legume și fructe în loc de cafea pentru a avea mai multă energie, iar preferatul ei este amestecul de măr, varză kale, spanac, ghimbir și lămâie. Când îi este poftă de ceva de ronțăit, alege batoane de cereale și nuci. 

Noua mămică iubește peștele bogat în omega 3. Prânzul ei ideal este sashimi, adică sushi, dar fără orez, un pește crud, bogat în grăsimi. 

 

×
Subiecte în articol: Meghan Markle
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close