Antena 3 CNN Externe Discurs dur la marşul veteranilor americani: "Obama, lasă Coranul jos din mâini!".

Discurs dur la marşul veteranilor americani: "Obama, lasă Coranul jos din mâini!".

Discurs dur la marşul veteranilor americani: "Obama, lasă Coranul jos din mâini!".
14 Oct 2013   •   15:04

Un lider al unei organizaţii, care apără interesele veteranilor americani din Al Doilea Război Mondial, a avut un discurs extrem de dur la adresa preşedintelui Barack Obama, pe care-l consideră principalul vinovat pentru blocajul guvernamental de la Washington.

Larry Klayman conduce o organizaţie politică conservatoare şi spune că Statele Unite sunt conduse de "un preşedinte care face plecăciuni în faţa lui Allah" şi care "nu este preşedintele poporului".

"Am putea să pornim o a doua revoluţie americană nonviolentă, să ne folosim de nesupunerea civică. Să cerem ca acest preşedinte să plece, să se ridice din genunchi, să lase Coranul jos şi să iasă cu mâinile sus, curate, figurativ vorbind", a spus Klayman.

Klayman s-a alăturat protestelor organizate de veteranii americani, nemulţumiţi de întârzierea pensiilor viagere. Miile de demonstranţi au fost conduşi de senatorul republican Ted Cruz (Texas) şi fostul guvernator al statului Alaska, Sarah Palin.

"Veteranii noştri au dovedit că nu pot fi intimidaţi, aşa că nici noi nu vom fi mai prejos atunci când denunţăm orice tentativă de folosire a militarilor noştri ca instrumente de manevră într-un joc politic", a spus Palin, în stilul ei caracteristic.

 

×
Subiecte în articol: Sarah Palin
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close