Antena 3 CNN Externe Cine este tânărul ”misterios” care a vorbit cu Vladimir Putin de Ziua Victoriei: ”Acesta ar putea fi succesorul ales!”

Cine este tânărul ”misterios” care a vorbit cu Vladimir Putin de Ziua Victoriei: ”Acesta ar putea fi succesorul ales!”

O mulțime de zvonuri despre un potențial înlocuitor al președintelui rus, Vladimir Putin, au fost stârnite din cauza acțiunilor sale din timpul Paradei de Ziua Victoriei de la Moscova, din data de 9 mai.

Cine este tânărul ”misterios” care a vorbit cu Vladimir Putin de Ziua Victoriei: ”Acesta ar putea fi succesorul ales!”
Sursa foto: Twitter / Igor Sushko
de Georgiana Adam    |    11 Mai 2022   •   16:10

Clipurile cu Putin vorbind cu un bărbat ”misterios” în timpul paradei au început să circule pe rețelele sociale, unii speculând că acest bărbat îl va înlocui într-o zi pe liderul rus. 

Pilotul de curse ucrainean, Igor Sushko, a distribuit clipul, care a avut peste 45.000 de vizualizări, pe pagina sa de Twitter. Acesta susține că bărbatul cu care vorbea Putin se numește Dmitri Kovalev. 

 „Tânărul cu care Putin a purtat o conversație lungă și sinceră în Piața Roșie este șeful Departamentului Administrației Prezidențiale, Dmitri Kovalev”, a scris el pe Twitter. 

Newsweek nu a putut verifica dacă aceasta este adevărata identitate a bărbatului.  

”Acesta ar putea fi succesorul ales de Putin”

În tweetul său, Sushko a mai spus că identitatea este încă neconfirmată în acest moment. 

 „Zvonurile au început imediat să curgă că acesta ar putea fi succesorul ales de Putin”, a adăugat Sushko citat de newsweek.com.

Camera a surprins comversația lor

Și Baza, pagina Telegram axată pe știri, a susținut, de asemenea, că Putin vorbește cu Kovalev și că acesta este un potențial succesor al lui. 

 „Baza a aflat identitatea unui tânăr care a vorbit cu Vladimir Putin după încheierea Paradei Victoriei”, se arată într-o postare Telegram. „În timpul transmisiunii în direct, camera a surprins conversația lor. Unele canale Telegram au sugerat că tânărul este un viitor succesor”. 

Are 36 de ani

Pagina Telegram a distribuit și alte poze cu persoana care a vorbit cu Putin și a oferit detalii despre Kovalev. 

 „Dmitri Kovalev care merge pe lângă Putin, are 36 de ani și, potrivit ”Baza”, este responsabil de unul dintre departamentele Administrației Prezidențiale. Pe pagina lui Kovalev sunt o mulțime de fotografii cu meciuri de hochei. Este posibil să-l fi întâlnit pe Putin chiar în baza acestui hobby comun". 

Putin și-a arătat public dragostea pentru hochei și, la împlinirea a 63 de ani, în 2015, a condus o echipă de hochei formată din foști sportivi profesioniști pensionați împotriva unei echipe de amatori la patinoarul olimpic din Soci. 

Deși Putin nu a anunțat public că va demisiona din funcția de lider rus, există o mulțime de speculații cu privire la sănătatea sa. 

Totodată, au fost răspândite mai multe zvonuri că acesta ar putea avea boala Parkinson sau cancer, din cauza comportamentului său în timpul întâlnirilor înregistrate video. 

Kremlinul a negat astfel de speculații, dar nu i-a împiedicat pe observatori să cerceteze mici detalii din videoclipurile cu Putin.  

×
Subiecte în articol: Igor Sushko Vladimir Putin Dmitri Kovalev
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close