x close

Doi bărbați au fost împușcați în cap în timp ce luau masa cu soţiile şi copiii lor. „Am crezut că nimeni nu va supravieţui. A fost ca într-un film”

de S.T.    |    21 Ian 2020   •   09:36
 Doi bărbați au fost împușcați în cap în timp ce luau masa cu soţiile şi copiii lor. „Am crezut că nimeni nu va supravieţui. A fost ca într-un film”

Poliţia greacă a deschisă o anchetă după moartea a doi bărbaţi duminică seara la Atena, victime ale unor reglări de conturi între bande mafiote din Muntenegru.

 

Cei doi bărbaţi, a căror naţionalitate şi identitate nu au fost date publicităţii oficial, au fost ucişi prin împuşcare într-o tavernă din Atena, unde luau masa cu soţiile şi copiii lor.

„Au fost ucişi cu un glonţ în cap”, a relatat un martor pentru Open TV.

„Am văzut mâini întinse, ţinând două arme, şi au început rafalele. Ne-am băgat imediat sub masă”, a spus un alt martor pentru Star TV, adăugând: „Aveam impresia că tirurile nu se vor opri niciodată. Am crezut că nimeni nu va supravieţui. A fost ca într-un film”.

Poliţia a ridicat 20 de cartuşe de la locul crimei, unde patru atacatori au dat buzna în faţa mesei victimelor şi au deschis focul asupra lor, după care au fugit.

Conform portalului sârb Blic Online, cei doi erau membri ai clanului Skaljarci, cu sediul la Kotor, pe coasta adriatică, care duce un război fără milă împotriva clanului rival vecin Kavcani după dispariţia a 200 de kg de cocaină în 2014 la Valencia, în Spania.

Media elene scriu că cei doi bărbaţi ucişi se ascundeau în Grecia sub identităţi false.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

atena impuscati
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati