Antena 3 CNN Externe Doi morţi şi zeci de răniţi, în urma unui seism produs în Serbia. Cutremurul s-a simţit şi în România

Doi morţi şi zeci de răniţi, în urma unui seism produs în Serbia. Cutremurul s-a simţit şi în România

Doi morţi şi zeci de răniţi, în urma unui seism produs în Serbia. Cutremurul s-a simţit şi în România
Sursa foto: Foto: proof-zone.net
03 Noi 2010   •   08:05

Doi oameni şi-au pierdut viaţa în Serbia şi alte câteva zeci au avut nevoie de îngrijiri medicale, după producerea unui cutremur de 5,6 pe scara Richter, informează un oficial sâtb citat de AFP. Seismul s-a simţit şi în România, în zona de sud-vest.

"Două persoane şi-au pierdut viaţa la Grdiţa, în apropiere de Kraljevo, în timpul cutremurului care s-a produs în cursul nopţii", a anunţat ministrul de Interne, Iviţa Dacici.

Victimele sunt un bărbat şi o femeie, în jurul vârstei de 50 de ani. Cei doi oameni au decedat în locuinţa lor. Până în prezent, nu au mai fost descoperite alte victime sub dărâmături.

Cutremurul a fost puternic resimţit în întreaga ţară, inclusiv în capitala sârbă, Belgrad, unde au fost înregistrate importante pagube materiale. În urma seismului, curentul electric, liniile telefonice şi furnizarea de apă potabilă au fost întrerupte.

Seismul, al cărui epicentru s-a situat la zece kilometri nord de Kraljevo, a avut loc la ora locală 01.56 (02.56, ora României).

 


 

 

×
Subiecte în articol: cutremur Serbia morti raniti
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close