Antena 3 CNN Externe Doi soți aflați în vacanță au murit în camera de hotel, după ce angajații au dat cu insecticid împotriva ploșnițelor

Doi soți aflați în vacanță au murit în camera de hotel, după ce angajații au dat cu insecticid împotriva ploșnițelor

Viața s-a sfârșit crunt pentru doi soți care au mers în vacanță pentru odihnă și distracție. Aceștia au murit în camera din hotel din Egipt, după ce angajații au dat cu insecticid împotriva ploșnițelor.

Doi soți aflați în vacanță au murit în camera de hotel, după ce angajații au dat cu insecticid împotriva ploșnițelor
Sursa foto: Pexels
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Noi 2023   •   20:55

Tragicul eveniment a avut loc în august. Celor doi li s-a făcut rău după ce au intrat în camera hotelui Steigenberger Aqua Magic, din stațiunea Hurghada. Victimele, John și Susan Cooper, aveau 69, respectiv 63 de ani.

În urma cercetărilor din anchetă s-a stabilit faptul că principala cauză a decesului a fost determinată de expunere la un "agent biologic infecțios sau substanțe chimice toxice".

Citește și: Ploșnițele afectează casele românilor. Tot mai mulți oameni cer ajutor online

Noi date din anchetă arată că într-o cameră alăturată fusese făcută dezinsecția cu produse chimice puternice pentru înlăturarea ploșnițelor, după reclamația făcută de un turist german.

Cei doi britanici s-au simțit rău imediat cum au intrat în cameră, iar a doua zi au decedat. Cele două camere comunicau între ele cu o ușă, care era însă blocată.

Conform The Guardian, cei doi soți au decedat în ciuda eforturilor medicilor sosiți la fața locului. 

 

×
Subiecte în articol: ploșnițe cauza morţii oameni morți
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close