Antena 3 CNN Externe Doliu în lumea cinematografiei! Actrița Anne Heche a murit la o săptămână după accidentul rutier

Doliu în lumea cinematografiei! Actrița Anne Heche a murit la o săptămână după accidentul rutier

Actriţa americană Anne Heche a murit astăzi, după teribilul accident rutier, petrecut săptămâna trecută, în Los Angeles.

Doliu în lumea cinematografiei! Actrița Anne Heche a murit la o săptămână după accidentul rutier
Sursa foto: Zuma Press / Billy Bennight - Hepta
de Georgiana Adam    |    12 Aug 2022   •   22:41

Actrița americană Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, nu și-a recăpătat cunoștința după accidentul rutier din 5 august, iar sa prietena Nancy Davis a anunțat, vineri seara, că actrița a decedat.

Actrița de la Hollywood a murit, la o săptămână după ce a fost grav rănită în accidentul rutier, a anunțat prietena ei, Nancy Davis, pe Instagram.

„Cerul are un nou Înger. Prietena mea iubitoare, amabilă, amuzantă, simpatică, îndrăgită și frumoasă @anneheche a plecat în Rai. Îmi va lipsi teribil de mult și voi prețui toate amintirile frumoase pe care le-am împărtășit. Anne a fost întotdeauna cea mai amabilă, cea mai grijulie persoană care a scos mereu la iveală ce e mai bun din mine... Inima mea este frântă”, a scris Nancy Davis pe Instagram.

Vestea a fost confirmată pentru TMZ de un reprezentant al familiei sale, care a spus: „Am pierdut o lumină strălucitoare, un suflet bun și foarte vesel, o mamă iubitoare și o prietenă loială. Anne ne va lipsi foarte mult, dar ea trăiește mai departe prin fiii ei frumoși, prin munca ei și prin pasiunea ei pentru advocacy. Curajul ei de a rămâne mereu în adevărul ei, răspândind mesajul ei de iubire și acceptare, va continua să aibă un impact de durată”.

Vineri după-amiază, presa online din SUA anunțase că Heche se afla în „moarte cerebrală”, ceea ce, conform legislației din California, reprezintă definiția morții.

De dimineață s-a anunțat că Heche va fi deconectată de la aparate.

Anne Heche avea 53 de ani și avea doi fii.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Anne Heche accident
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close