Antena 3 CNN Timp liber Film Familia actriței Anne Heche anunță că "nu se așteaptă să supraviețuiască". Este ținută în viață pentru a se determina dacă organele ei sunt viabile

Familia actriței Anne Heche anunță că "nu se așteaptă să supraviețuiască". Este ținută în viață pentru a se determina dacă organele ei sunt viabile

Actrița de la Hollywood Anne Heche a suferit leziuni cerebrale grave în urma unui teribil accident, petrecut săptămâna trecută, în Los Angeles. Familia acesteia a transmis ieri un comunicat despre starea ei de sănătate.

Familia actriței Anne Heche anunță că "nu se așteaptă să supraviețuiască". Este ținută în viață pentru a se determina dacă organele ei sunt viabile
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    12 Aug 2022   •   08:29

Nu se așteaptă ca Anne Heche să supraviețuiască leziunii cerebrale pe care a suferit-o într-un accident de mașină urmat de un incendiu, în Los Angeles, și este menținută în viață de aparate pentru a se determina dacă organele ei sunt viabile, potrivit familiei ei.

Familia și prietenii actriței câștigătoare a Emmy au lansat aseară o declarație despre starea ei comatoasă, care nu este de așteptat să se amelioreze.

"Din păcate, din cauza accidentului său, Anne Heche a suferit o leziune anoxică severă cerebrală și rămâne în comă, în stare critică. Nu se așteaptă ca ea să supraviețuiască", se arată în declarație.

"A fost fost o dorință veche a ei să-și doneze organele și este menținută în viață pentru a se determina dacă unele sunt viabile."

Apropiații lui Heche au descris-o mai departe ca având "o inimă uriașă" și "spirit generos".

"Mai mult decât talentul ei extraordinar, ea a văzut răspândirea bunătății și a bucuriei ca fiind munca vieții ei - în special mișcând acul pentru a accepta pe cine iubești. Ea va fi amintită pentru onestitatea ei curajoasă și va lipsi foarte mult lumina ei", a continuat declarația.

Departamentul de poliție din Los Angeles a anunțat ieri că au primit rezultatele probelor de sânge prelevate la scurt timp după accident, care au arătat că actrița avea narcotice în organism.

Actrița Anne Heche, șanse minime de supraviețuire, după un accident rutier. Mașina sa a lovit o casă și a luat foc

Actrița Anne Heche a fost grav rănită după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de o casă din Los Angeles și a luat foc. Pompierii au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge focul.

Accidentul a provocat un incendiu de proporții în interiorul proprietății de care s-a lovit mașina actriței Anne Heche și a fost nevoie de 65 de minute pentru ca cei 59 de pompieri să stingă complet flăcările.

Actrița americană Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, a fost grav rănită. Presa locală citată de Sky News arată că actrița a suferit arsuri grave, potrivit Mediafax.

Potrivit NBCLA, șoferița mergea cu viteză pe o stradă rezidențială - iar Mini Cooper-ul albastru a intrat într-o casă cu două etaje din Mar Vista.

Ofițerii cred că este posibil ca mașina să fi lovit inițial o bordură și că s-a răsturnat.

Potrivit Departamentului de pompieri din Los Angeles, o femeie a fost găsită în interiorul mașinii, respectiv actrița Anne Heche a fost transportată la spital.

Un vecin a declarat pentru NBCLA: „Casa era plină de fum. Cred că au folosit macaraua pentru a muta mașina pentru a extrage șoferul. A fost o nebunie”.

Heche este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Psycho, Donnie Brasco și Cedar Rapids.

×
Subiecte în articol: Anne Heche actriţă Hollywood
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close