Antena 3 CNN Externe Dominique Strauss Kahn, implicat într-un nou scandal sexual. Vezi aici detalii

Dominique Strauss Kahn, implicat într-un nou scandal sexual. Vezi aici detalii

Dominique Strauss Kahn, implicat într-un nou scandal sexual. Vezi aici detalii
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
15 Oct 2011   •   13:00
Fostul director al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss Kahn, este implicat într-un nou scandal sexual, conform Daily Mail. Publicaţia arată că, în acest caz, DSK figurează printre politicieni şi oameni de afaceri care ar fi fost clienţii unui hotel de lux ce furniza prostituate, inclusiv minore, menţionează publicaţia.

O anchetă judiciară pentru prostituţie la Hotelul Carlton, din oraşul Lille, a fost demarată în luna martie. Prostituţia este legală în Franţa, dar persoanele care o practică trebuie să aibă peste 18 ani.

Angajaţi ai Hotelului Carlton, inclusiv managerul şi un director de relaţii publice, au fost arestaţi lun aceasta în cadrul anchetei.

Cei doi sunt acuzaţi că au acţionat ca proxeneţi pentru oaspeţii lor şi ar putea fi inculpaţi pentru procurare de prostituate, conspiraţie în vederea comiterii de acte infracţionale şi spălare de bani.

Publicaţia franceză Closer, ce care a publicat acuzaţiile, susţine că a consultat documentele acuzării şi că Strauss-Kahn a folosit prostituate la acest hotel.

Ba mai mult, una dintre fete ar fi recunoscut că Dominique Strauss Kahn ar fi beneficiat de serviciile sale.
 


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close