Antena 3 CNN Externe Donald Trump cere pedeapsa cu moartea pentru autorul atacului de la New York

Donald Trump cere pedeapsa cu moartea pentru autorul atacului de la New York

Donald Trump cere pedeapsa cu moartea pentru autorul atacului de la New York
Sursa foto: Foto: Facebook/Donald J. Trump
02 Noi 2017   •   08:51

Preşedintele american Donald Trump cere condamnarea la pedeapsa cu moartea pentru autorul atacului de la New York soldat cu decesul a opt persoane şi rănirea altor douăsprezece, potrivit news.ro.

„Teroristul de la New York era fericit când cerut să arboreze un steag ISIS în camera sa de spital. El a ucis opt oameni şi a rănit grav alţi 12. TREBUIE SĂ FIE CONDAMNAT LA MOARTE!", a scris Donald Trump într-o postare pe Twitter.

Autorul atacului de la New York - un migrant uzbek care a intrat cu o camionetă pe o pistă de biciclete din New York şi a ucis opt persoane, rănind alte 12 - a fost pus sub acuzare pentru terorism.

Citește și: Atac la New York. Cine este atacatorul şi ce au găsit poliţiştii în maşina acestuia

El le-a spus anchetatorilor că a început să planifice acest atac în urmă cu un an şi că a fost inspirat de videoclipurile organizaţiei Stat Islamic, scrie Reuters.

Sayfullo Saipov, în vârstă de 29 de ani, care a fost spitalizat după ce a fost împuşcat şi arestat în urma atacului, a fost audiat în spital şi le-a spus anchetatorilor că a închiriat camioneta pe 22 octombrie, când a exersat virajele. 

×
Subiecte în articol: Donald Trump pedeapsa moarte autor atac New York
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close