Antena 3 CNN Externe Donald Trump explică de ce a câștigat alegerile prezidențiale din SUA: „Este o mişcare formată din americani de toate rasele”

Donald Trump explică de ce a câștigat alegerile prezidențiale din SUA: „Este o mişcare formată din americani de toate rasele”

Donald Trump explică de ce a câștigat alegerile prezidențiale din SUA: „Este o mişcare formată din americani de toate rasele”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Donald J. Trump
de S.T.    |    09 Noi 2016   •   15:04

REZULTATE ALEGERI SUA. Candidatul republican, Donald Trump, a câştigat scrutinul prezidenţial din Statele Unite, depăşind pragul de 270 de electori federali.

REZULTATE ALEGERI SUA. Încercând să explice victoria sa, Trump a apreciat că nu a ajuns la Casa Albă doar datorită unei campanii, ci datorită „unei mari mişcări” impulsionate de milioane de oameni „care îşi iubesc ţara şi doresc un viitor mai bun pentru ei şi familiile lor”.

„Este o mişcare formată din americani de toate rasele, religiile, originile şi credinţele, care doresc şi speră că guvernul nostru va servi oamenii”, a conchis viitorul preşedinte al SUA.

REZULTATE ALEGERI SUA. Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite ale Americii

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump Alegeri SUA
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close