Antena 3 CNN Externe "Nu te grăbi, mi-e frică". Două fete au murit împreună, după ce maşina în care se aflau alături de iubiţi s-a izbit de un copac, în Italia

"Nu te grăbi, mi-e frică". Două fete au murit împreună, după ce maşina în care se aflau alături de iubiţi s-a izbit de un copac, în Italia

Două fete și-au pierdut viața într-un accident teribil, după ce mașina în care se aflau împreună cu iubiții lor a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un copac.

"Nu te grăbi, mi-e frică". Două fete au murit împreună, după ce maşina în care se aflau alături de iubiţi s-a izbit de un copac, în Italia
Sursa foto: Facebook | Eralda Spahillari& Cristina Zanusso
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mar 2023   •   14:38

Barbara Brotto, în vârstă de 17 ani, și Eralda Spahillari, în vârstă de 19 ani, au murit împreună, după ce conducătorul autoturismului în care se aflau s-a angajat într-o depășire periculoasă și s-a izbit cu putere de un copac.

Tragicul accident s-a produs sâmbătă noapte, pe un drum din provincia Treviso, regiunea Veneto, Italia, iar cele două fete au murit pe loc în urma impactului.

Barbara Brotto era înfiorată de viteză, iar înainte de teribilul accident, aceasta a postat pe contul său de TikTok un videoclip în care își implora iubitul să conducă cu atenție și să nu se mai angajeze în depășiri periculoase.

"Ce înfricoșător! Nu te grăbi, mi-e frică! Nu mă voi mai urca niciodată în mașină cu tine", a spus adolescenta.

Citește și: "A fost târâtă pe asfalt". O româncă a fost strivită de propria mașină, în timp ce își aranja bagajele în portbagaj, în fața unei pensiuni din Austria

Cu toate acestea, jurnaliștii italieni au precizat că la volanul autoturismului care a provocat moartea celor două fete nu se afla iubitul Barbarei Bratto, ci iubitul prietenei sale, Eralda Spahillari.

În prezent, baiatul aflat la volan, în vârstă de 19 ani, a fost internat la Terapie Intensivă, cu răni extrem de grave.

Totodată, iubitul Barbarei, în vârstă de 18 ani, prezent și el în mașina groazei, a fost supus unei operații, iar, din fericire, starea lui este stabilă.

Se pare că cei patru adolescenți erau însoțiți și de alți prieteni, care se aflau într-o altă mașină.

Astfel, băiatul de 19 ani a decis să depășească mașina prietenilor săi și a început să mărească viteza, ajungând, într-un moment de neatenție, pe sensul opus de mers și izbindu-se violent de un copac care se afla pe marginea drumului.

Acum, cei doi conducători sunt cercetați pentru ucidere din culpă, potrivit Today.it..

×
Subiecte în articol: accident Italia fete moarte
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close