Antena 3 CNN Externe Britanicul care a alungat-o pe refugiata ucraineană a mers să o aducă înapoi: "Nu am putut rezista departe de ea"

Britanicul care a alungat-o pe refugiata ucraineană a mers să o aducă înapoi: "Nu am putut rezista departe de ea"

Tony Garnett, britanicul care și-a părăsit soția și a început o relație cu o refugiată ucraineană, a mers în țara devastată de război, pentru a se reîntâlni cu tânăra pe care o gonise din cauza obiceiului acesteia de a consuma alcool.

Britanicul care a alungat-o pe refugiata ucraineană a mers să o aducă înapoi: "Nu am putut rezista departe de ea"
Sursa foto: The Sun
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Dec 2022   •   14:21

În vârstă de 30 de ani, Tony Garnett și-a părăsit soția și a început o poveste de dragoste cu Sofiia Karkadym, o refugiată pe care a invitat-o să locuiască în casa lui.

Tony s-a îndrăgostit de Sofiia, manager IT, în luna mai a anului trecut, după ce el și partenera sa de zece ani, Lorna Garnett, s-au alăturat programului guvernamental de ajutorare a refugiaților ucraineni și au invitat-o în casa lor din Bradford, West Yorkshire.

După 10 zile de la sosirea Sofiiei, cei doi au părăsit casa și s-au mutat într-o căsuță închiriată în Bradford, notează adevarul.ro.

În timp ce locuia cu noua sa iubită, bărbatul a observat că aceasta, în vârstă de 22 de ani, obișnuia să consume foarte mult alcool.

Mai mult, tânăra era geloasă pe cele două fiice ale lui Tony, cei doi ajungând să se certe foarte des.

În cele din urmă, Tony a alungat-o pe Sofiia, anul trecut, în octombrie, după ce aceasta ar fi înfipt un cuțit în peretele bucătăriei lor, în timpul unui conflict avut de ziua de naștere a lui Tony.

De asemenea, Sofiia a ajuns să fie arestată de poliție pentru hărțuire, după ce a ignorat ordinele de a sta departe de el și s-a întors la casa lor pentru a-l implora să o primească înapoi.

În final, tânăra s-a întors în Ucraina, dar a păstrat legătura cu Tony prin apeluri video.

Se pare că Tony nu a mai rezistat să trăiască departe de Sofiia și a mers, săptămâna trecută, să o viziteze în Ucraina.

„N-am putut rezista departe de ea, mi-a fost dor de ea. Mi-a promis că nu se va mai atinge niciodată de alcool. I-am cunoscut familia, toți și-au pus încrederea în mine să am grijă de fiica lor și asta voi face”, a declarat britanicul.

În prezent, cei doi au reluat povestea de dragoste și s-au mutat împreună în Yorkshire.

„Mă bucur că a venit în Ucraina să mă aducă înapoi și asta mi-a arătat că îi pasă cu adevărat de mine. Tot ce s-a întâmplat înainte a fost doar din cauza tensiunii și a singurătății pe care am simțit-o lăsând familia în urmă. Vreau să am copii cu el și să ne căsătorim. Sper că eu și Tony putem rămâne împreună pentru totdeauna”, a completat Sofiia.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close