Antena 3 CNN Externe Alertă în capitala Rusiei: Mai multe drone au fost detectate în apropierea unor depozitele militare din Moscova

Alertă în capitala Rusiei: Mai multe drone au fost detectate în apropierea unor depozitele militare din Moscova

Două drone au fost doborâte miercuri în apropierea unei baze militare din regiunea Moscova, fără a provoca victime sau pagube materiale, a anunţat guvernatorul local, Andrei Vorobiov.

Alertă în capitala Rusiei: Mai multe drone au fost detectate în apropierea unor depozitele militare din Moscova
Sursa foto: pravda.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iun 2023   •   10:26

Presa rusă relatează că mai multe drone au căzut în zona Moscova Nouă și în regiunea Moscovei, notează miercuri dimineață Ukrainska Pravda. Prima dronă a explodat pe cer în apropiere de satul Lukino din Noua Moscovă, o zonă adăugată la Capitala rusă în urmă cu mai bine de un deceniu, potrivit canalului de Telegram Baza. 

"Două drone s-au prăbuşit astăzi la orele 05.30 şi 05.50 ale dimineţii (02.30 şi 02.50 GMT) în momentul în care se apropiau de depozitele unei baze militare" situate în satul Kalinineţ, în disctrictul Naro-Fominsk, la circa 50 km sud-vest de Moscova, a postat Vorobiov pe Telegram, scrie Agerpres, potrivit Ştiri pe surse.

Aparatele au fost doborâte de "militari" ruşi, a precizat el.

Citeşte şi: Război în Ucraina, ziua 483 | Distrugerea barajului Kakhovka din Ucraina, pagube de 1,2 miliarde de euro

Alte două drone au căzut în jurul orei 5 dimineața (aceeași oră în România – n.r.) în districtul Naro-Fominsk din regiunea Moscovei, nu departe de o unitate militară.

"Potrivit datelor preliminare, nu există victime”, adaugă Baza.
 

×
Subiecte în articol: Rusia drone Moscova
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close