Antena 3 CNN Externe DSK: Nu a avut niciodată impresia că petrecerile libertine erau organizate pentru mine sau că se face apel la prostituţie

DSK: Nu a avut niciodată impresia că petrecerile libertine erau organizate pentru mine sau că se face apel la prostituţie

DSK: Nu a avut niciodată impresia că petrecerile libertine erau organizate pentru mine sau că se face apel la prostituţie
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
30 Apr 2012   •   09:49

Dominique Strauss-Kahn, cercetat pentru "proxenetism în formă agravată în bandă organizată" în cazul supranumit Carlton din Lille (nord), a declarat în faţa judecătorilor că nu i "s-a părut niciodată" că seratele libertine "erau organizate special pentru el", informează AFP.
   
Potrivit Le Figaro, care publică extrase din procesele verbale ale audierii fostului director general al Fondului Monetar Internaţional, acesta a declarat în faţa judecătorilor la 26 martie referindu-se la aceste petreceri: "Nu mi s-a părut niciodată că ele sunt organizate special pentru mine".
   
Când magistraţii l-au întrebat dacă nu se gândeşte că a pus în funcţiune "un sistem de complezenţă în rândul anturajului său în scopul de a-şi satisface nevoile sexuale", DSK a negat.
   
"Nu, nu am avut niciodată sentimentul punerii în funcţiune a vreunei forme de organizare şi cu atât mai puţin că această organizaţie face apel la prostituţie", a declarat el, potrivit transcrierii cotidianului.
   
Fostul ministru socialist a revenit în prim plan în plină campanie a alegerilor prezidenţiale din Franţa.
   
Cotidianul britanic The Guardian a publicat vineri ceea ce prezintă a fi un interviu acordat de DSK unui jurnalist american în care fostul director al FMI îşi acuză adversarii politici că au folosit cazul Sofitel din New York pentru a-l împiedica să candideze la preşedinţie.
   
Anturajul lui Strauss-Kahn a dezminţit că acesta a oferit un interviu The Guardian, afirmând că ceea ce a publicat cotidianul este un "montaj realizat pe baza unei cărţi ce urmează să apară".
   
Prezenţa sa sâmbătă seara la aniversarea deputatului socialist Julien Dray a stânjenit, de asemenea, Partidul Socialist, unii invitaţi părăsind sala după ce au aflat că DSK a fost invitat.



×
Subiecte în articol: magistrati prostitutie
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close