Antena 3 CNN Externe Ea e Maria, românca de 29 de ani executată în stil mafiot în Spania. A murit în braţele surorii ei

Ea e Maria, românca de 29 de ani executată în stil mafiot în Spania. A murit în braţele surorii ei

Ea e Maria, românca de 29 de ani executată în stil mafiot în Spania. A murit în braţele surorii ei
22 Noi 2018   •   12:11

O româncă a fost ucisă miercuri, 21 noiembrie, chiar în faţa casei sale din Zaragoza. Maria avea 29 de ani şi a murit în braţele surorii ei, care a asistat îngrozită la tragedie.

Maria Marian, o sibiancă stabilită împreună cu tatăl şi sora ei în Spania, la Zaragoza, e victima unei execuţii sângeroase, fiind împuşcată mortal în faţa propriei case. 

Poliţiştii spanioli care anchetează acest caz susţin că românca a fost executată în stil mafiot.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul româncei executate în stil mafiot în Spania. Ce au descoperit polițiștii

Potrivit publicaţiei El Periodico de Aragon, femeia a coborât din maşină împreună cu sora ei, fiind împuşcată de doi bărbaţi care apoi s-au făcut nevăzuţi. În schimb, cealaltă femeie a reuşit să scape fără nicio zgârietură. Anchetatorii susţin că tragicul incident ar fi avut loc în jurul orei 20.00 şi că cele două românce au fost aşteptate în faţa casei de doi bărbaţi, care au deschis focul asupra lor, cu pistoalele, apoi au fugit cu un autoturism de culoare roşie.

Potrivit jurnaliştilor iberici, suspecţii ar putea avea legături cu traficul de droguri, iar felul în care au acţionat ar indica o reglare de conturi. Maria Marian locuia de mai mulţi ani în Zaragoza împreună cu sora şi cu tatăl ei şi avea o relaţie cu un cetăţean spaniol. De altfel, bărbatul este unul dintre principalii suspecţi şi nu a fost găsit până acum de poliţişti, scrie Adevărul.

×
Subiecte în articol: maria romanca
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close