Antena 3 CNN Externe Răsturnare de situație în cazul româncei executate în stil mafiot în Spania. Ce au descoperit polițiștii

Răsturnare de situație în cazul româncei executate în stil mafiot în Spania. Ce au descoperit polițiștii

Răsturnare de situație în cazul româncei executate în stil mafiot în Spania. Ce au descoperit polițiștii
22 Noi 2018   •   12:03

Grozăvia s-a petrecut seara, în jurul orei 20:00, atunci când cele două ajuns acasă. Doi bărbaţi care o aşteptau pe femeie au deschis focul asupra ei, cu pistoalele, apoi au fugit cu un autoturism de culoare roşie. Potrivit publicației citate, suspecţii ar putea avea legături cu traficul de droguri. Acesția nu au fost găsiţi deocamdată, dar felul în care românca a fost omorâtă indică o reglare de conturi, scrie Tribuna.

Maria M., în vârstă de 29 de ani, avea o relaţie cu un cetăţean spaniol şi locuia la Zaragoza împreună cu sora şi cu tatăl ei. Imediat după ce a fost împuşcată, românca a căzut lângă maşină şi a murit pe loc. Medicii au sosit imediat la față locului, însă nu au mai putut face nimic să îi salveze viaţa.

Vecinii româncei spun că ea a avea o relaţie amoroasă cu un spaniol care în urmă cu doi ani a fost arestat pentru că deţinea o plantaţie clandestină de marijuana.

Citește și: Ea e Maria, românca de 29 de ani executată în stil mafiot în Spania. A murit în braţele surorii ei

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close