Antena 3 CNN Externe Earl Spencer, fratele prinţesei Diana, despre Kate, actuala prințesă de Wales: "Ce s-a întâmplat cu adevărul"

Earl Spencer, fratele prinţesei Diana, despre Kate, actuala prințesă de Wales: "Ce s-a întâmplat cu adevărul"

Fratele prințesei Diana, Earl Spencer, a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la modul în care el şi sora lui erau tratați acasă. Acesta a subliniat că atenţia mediatică acordată Dianei a fost "mai periculoasă" decât a actualei prințese de Wales, Kate Middleton.

Earl Spencer, fratele prinţesei Diana, despre Kate, actuala prințesă de Wales: "Ce s-a întâmplat cu adevărul"
Sursa foto: ProfimediaImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mar 2024   •   22:11

Într-un interviu care va fi difuzat duminică cu Laura Kuenssberg, el a mai spus că este îngrijorat și de "ce s-a întâmplat cu adevărul”, pe fondul teoriilor conspirației despre Catherine, actuala prințesă de Wales.

De asemenea, el a povestit în această săptămână despre violențele pe care el și sora sa le-au suferit acasă. Când erau copii, el și sora sa Diana au fost pedepsiți de o bonă în moduri "dureroase”, a spus el.

Tocmai a scris o carte, "A Very Private School” (O școală foarte privată), despre nivelurile șocante de violență și abuz sexual pe care le-a suferit în copilărie, când a fost trimis la internat la vârsta de opt ani.

Contele Spencer, unul dintre cei mai proeminenți aristocrați din țară, a declarat că "violența dăunătoare pentru copii” îi afectează pe aceștia, indiferent de familia în care se nasc.

El este poate cel mai bine cunoscut pentru criticile sale la adresa presei după moartea surorii sale în 1997, când a ținut un discurs controversat la înmormântare, promițând să-i protejeze pe William și Harry de genul de intruziune de care a avut parte mama lor, notează Mediafax. 

Contele detestă acum să vorbească în mod specific despre presiunile asupra celor doi nepoți ai săi și despre ruptura dintre ei. Dar, după săptămâni de speculații online cu privire la starea de sănătate a actualei Prințese de Wales, a fost întrebat dacă el crede că presiunile de astăzi sunt mai puternice.

A spus că situația a fost mai riscantă pentru Diana, spunând: „Cred că era mai periculos pe vremea aceea”.

×
Subiecte în articol: kate middleton printesa Diana
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close