Antena 3 CNN International News Prințesa de Wales prezintă scuze pentru că a editat fotografia de Ziua Mamei. Este prima imagine oficială cu Kate după operație

Prințesa de Wales prezintă scuze pentru că a editat fotografia de Ziua Mamei. Este prima imagine oficială cu Kate după operație

Fotografia, publicată pentru a marca Ziua Mamei în Marea Britanie, a fost prima imagine oficială a lui Kate de când a suferit operația abdominală din ianuarie.

Prințesa de Wales prezintă scuze pentru că a editat fotografia de Ziua Mamei. Este prima imagine oficială cu Kate după operație
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    11 Mar 2024   •   13:58

Catherine, prințesa de Wales, a prezentat scuze pentru „orice confuzie” legată de fotografia oficială editată care a stârnit controverse după ce mai multe agenții de presă internaționale au retras imaginea, îngrijorate că aceasta ar fi fost manipulată, relatează CNN.

La câteva ore după ce a fost publicată de Palatul Kensington, patru agenții foto importante au emis "avize de retragere", exprimându-și îngrijorarea că a fost editată.

Catherine a scris, luni, pe X: "Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea. Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtășit-o ieri (duminică - n.r.)".

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea fotografia editată de prințesa de Wales.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Patru agenții foto au retras fotografia prințesei de Wales, din cauza îngrijorărilor că a fost "manipulată". Imaginea o arăta pe Kate alături de cei trei copii.

Imaginea, realizată de prințul William și difuzată de Palatul Kensington cu ocazia Zilei Mamei, o înfățișa pe Catherine alături de cei trei copii ai cuplului. Associated Press, AFP Reuters și Getty Images au retras fotografia.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close