Antena 3 CNN Externe Echipa Antena 3, în adăposturile antibombardament de la Kiev. Imagini emoţionante cu oamenii care s-au refugiat la metrou

Echipa Antena 3, în adăposturile antibombardament de la Kiev. Imagini emoţionante cu oamenii care s-au refugiat la metrou

Mii de urainienii au fugit din calea bombelor şi s-au refugiat în staţiile subterane ale metroului din Kiev. Cristi Popovici, trimisul special Antena 3 în Ucraina vine informaţii de ultim moment şi vă prezintă imagini cu miile de oameni care au fugit din calea războiului şi au găsit adăpost în staţiile subterane ale metroului din Kiev.

Echipa Antena 3, în adăposturile antibombardament de la Kiev. Imagini emoţionante cu oamenii care s-au refugiat la metrou
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Popovici    |    25 Feb 2022   •   11:50

Trupele militare ruseşti au intrat în Kiev. Se duc lupte grele chiar în acest moment, iar Kievul este sub asediu.

Până în acest moment, bilanţul indică 137 de morţi şi peste 300 de răniţi de partea ucrainenilor. Şi Rusia a înregistrat pierderi uriaşe. BBC vorbeşte despre 400 de decese în rândul soldaţilor.

Cristi Popovici, trimisul special Antena 3 în Ucraina vă prezintă informaţii şi informaţii de ultim moment.

Familii întregi, mame cu copii în braţe, bătrâni, oameni cu animele în braţe. Pe chipurile tuturor se citeşte durerea şi disperarea. 

"Sutem în locurile cele mai sigure din Kiev şi anume staţiile de metrou, aici unde sunt mii de oameni. Sunt şi locuitori care îşi văd de trai, aşteaptă metroul, funcţionează. Se deplasează, este cea mai sigură cale de a se deplasa la suprafaţă. Sunt doar câteva maşini care mai circulă, transportul în comun a fost suspendat. În acest moment, metroul este cel care ţine Kievul în viaţă. Sunt oameni care se refugiază cu câini. Au venit cu animalele de companie, nu le-au lăsat în urmă. Oamenii se refugiază, se ascund, pentru că la suprafaţă sunt avioane care cad, obuze care cad peste casele oamenilor, peste blocurile oamenilor. Am văzut un cartier întreg distrus de o rachetă noaptea trecută. La 4:30 dimineaţa a început din nou războiul pentru a doua zi, în Kiev. Rachete, obuze, lupte aeriene. Şi oamenii fug. Dorm. Sunt foarte foarte mulţi copii. Şi-au pus o pătură jos. Au fugit de acasă. Telefonia merge, la fel şi internetul şi stau toţi cu ochii în telefon pentru a ţine legătura cu cei care au mai rămas acasă. Sunt oameni în vârstă, sunt tineri. Sunt oameni care fug, se ascund. Nu au unde să o facă, decât aici, la metrou", a transmis Cristi Popovici.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citiţi şi: Trimisul special Antena 3 în Ucraina, date în timp real de pe linia frontului | "Este ziua doi de război, un război pe care Rusia l-a pornit asupra țării vecine pașnice"

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Kiev Rusia antibombardament
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close