Antena 3 CNN Externe Casa Albă îl acuză pe Elon Musk de minciuni antisemite ”odioase” și de "promovare abjectă a urii antisemite și rasiste”

Casa Albă îl acuză pe Elon Musk de minciuni antisemite ”odioase” și de "promovare abjectă a urii antisemite și rasiste”

Casa Albă l-a acuzat vineri pe Elon Musk că a repetat o minciună antisemită "odioasă" pe site-ul său de socializare X în această săptămână, calificând-o drept o "promovare abjectă a urii antisemite și rasiste" care "contravine valorilor noastre fundamentale ca americani".

Casa Albă îl acuză pe Elon Musk de minciuni antisemite ”odioase” și de "promovare abjectă a urii antisemite și rasiste”
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Noi 2023   •   21:03

"Este inacceptabil să se repete minciuna odioasă din spatele celui mai fatal act de antisemitism din istoria americană în orice moment, cu atât mai puțin la o lună după cea mai mortală zi pentru poporul evreu de la Holocaust încoace", a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Andrew Bates, răspunzând la postarea lui Musk de miercuri și referindu-se la atacul Hamas din 7 octombrie asupra Israelului.

Reprezentanții lui Musk sau X nu au putut fi contactați imediat pentru a comenta declarația Casei Albe, potrivit agenției de presă Reuters.

Anterior, X a refuzat să comenteze postarea lui Musk, care a aprobat o postare care susținea în mod fals că membri ai comunității evreiești alimentează ura împotriva albilor.

"Când vine vorba de această platformă - X a fost, de asemenea, extrem de clară în ceea ce privește eforturile noastre de a combate antisemitismul și discriminarea. Nu este loc pentru el nicăieri în lume - este urât și greșit. Punct și de la capăt", a scris, joi, CEO-ul X, Linda Yaccarino.

×
Subiecte în articol: Elon Musk Casa Alba declaratii antisemite X
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close