Antena 3 CNN Externe "Era în depresie". S-a aflat asta despre femeia care a fost omorâtă la Washington

"Era în depresie". S-a aflat asta despre femeia care a fost omorâtă la Washington

"Era în depresie". S-a aflat asta despre femeia care a fost omorâtă la Washington
de O.P.    |    04 Oct 2013   •   12:14

Femeia ucisă în incidentul de joi seara din faţa Congresului american este un igienist dentar în vârstă de 34 de ani din Stamford, Connecticut, pe nume Miriam Carey, relatează Washington Post, în ediţia electronică.

Surse din cadrul autorităţilor au declarat că maşina Infiniti neagră era înregistrată pe numele unei femei în vârstă de 34 de ani, Miriam Carey, un igienist dentar din Stamford, Connecticut.

Oficialii cred că ea a fost cea care a lovit barierele din apropierea Casei Albe, a accidentat doi ofiţeri şi apoi a accelerat pe Pennsylvania Avenue, având-o alături, în tot acest timp, pe fiica sa în vârstă de un an, scrie Washington Post.

Poliţia din Washington D.C. a confirmat că şoferiţa a fost împuşcată şi ucisă, adăugând că nu existau semne că femeia era înarmată. Portretul iniţial al lui Carey sugerează o persoană care este puţin probabil să se afle în centrul unor astfel de violenţe.

Potrivit documentelor publice, prietenilor şi membrilor familiei, ea a terminat colegiul şi lucra ca igienist dentar de ceva vreme. Sora ei, Amy Carey, infirmieră în Brooklyn, s-a arătat neîncrezătoare atunci când a fost contactată, joi, şi i s-a spus ce s-a întâmplat. "Este imposibil. Ea lucrează, este la muncă", a declarat Amy Carey, care a confirmat că sora ei conduce o maşină neagră.

"Nu ar trebui să fie în D.C. Era în Connecticut acum două zile, am vorbit cu ea ... Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu pot spune mai multe".

Femeia ar fi suferit de depresie post-partum.

"Era în depresie post-partum de la naşterea fiicei sale", în august anul trecut, a declarat pentru ABC mama acestei femei, Idella Carey.

×
Subiecte în articol: incident armat Washington
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close