Antena 3 CNN Externe Este revoltător ce a făcut acest bărbat! I-a tăiat brațul soției sale însărcinate după care…

Este revoltător ce a făcut acest bărbat! I-a tăiat brațul soției sale însărcinate după care…

Este revoltător ce a făcut acest bărbat! I-a tăiat brațul soției sale însărcinate după care…
26 Iun 2018   •   14:37

Un bărbat din New York a fost căutat de poliție după ce i-a tăiat brațul soției sale însărcinate cu un cuțit de bucătărie și a planificat să fugă înot în Canada prin cascada Niagara, potrivit poliției locale. Yong Lu, în vârstă de 38 de ani, a fost prins sâmbătă în apropierea cascadei Niagara, de către ofițerii de la Forțele Fugitive Regionale, a confirmat Departamentul de Poliție din New York. 

În momentul arestării, Lu avea o vestă de salvare pe care o cumpărase de la un supermarket.. Polițiștii au declarat  că Lu urma să folosească această vestă de salvare în încercarea de a înota peste răul Niagara până în Canada. 

Arestarea a venit după o căutare de două zile. Joia trecută, poliția a fost chemată la casa lui Lu din Brooklyn, unde i-au găsit soția gravidă cu brațul drept tăiat și două degete tăiate de la mână stangă, potrivit NYPD. Femeia a fost dusă la un spital din apropiere, unde brațul i-a fost reatașat, însă degetele nu au putut fi puse la loc, potrivit NYPD. Copilul nu a fost rănit. 

Lu a fost transportat înapoi în Brooklyn, unde poliția l-a acuzat de tentativă de omor. 

 

Sursă: TIME 

×
Subiecte în articol: gravida femeie insarcinata arest
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close