Antena 3 CNN Externe Motivul pentru care o familie și-a distrus averea înainte să moară | 20.000 de euro tăiați bucățele

Motivul pentru care o familie și-a distrus averea înainte să moară | 20.000 de euro tăiați bucățele

O femeie în vârstă de 87 de ani și fiul său în vârstă de 60 de ani din Teolo, provincia Padova, au decis să-și pună capăt vieții, dar nu înainte de a se asigură că nu se va bucura nimeni de averea lor.

Motivul pentru care o familie și-a distrus averea înainte să moară | 20.000 de euro tăiați bucățele
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Noi 2023   •   18:09

Femeia și fiul său au fost descoperiți morți în locuința lor, unde, se pare, au utilizat gazul provenit de la o sobă pentru a se sinucide.

Tragedia a fost descoperită miercuri dimineața, când tehnicienii de la gaze, pompierii și carabinierii au fost alertați de vecini care au auzit o explozie și au simțit mirosul puternic de gaz. 

În casa celor doi a fost găsită suma de 20.000 de euro, bancnote tăiate în bucățele. Se pare că cei doi au decis să-și distrugă averea înainte de a pune capăt propriilor vieți, făcând-o practic inutilă pentru orice moștenitor.

Citește și: Experiența neplăcută pe care a avut-o un bărbat într-un apartament închiriat prin Airbnb: "Mi se pare o încălcare uriașă a vieții private"

Nimeni nu știe ce i-a făcut pe cei doi să recurgă la un astfel de gest. Conform știridiaspora.ro, vecinii și membrii familiei au dezvăluit că Rosa și Paolo se izolaseră complet, evitând contactul cu oricine din jurul lor. 

×
Subiecte în articol: avere secretă persoane decedate
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close