Antena 3 CNN Externe Experiența neplăcută pe care a avut-o un bărbat într-un apartament închiriat prin Airbnb: "Mi se pare o încălcare uriașă a vieții private"

Experiența neplăcută pe care a avut-o un bărbat într-un apartament închiriat prin Airbnb: "Mi se pare o încălcare uriașă a vieții private"

Fenomenul Airbnb a aluat amploare în ultimii ani. Faptul că îți poți închiria un apartament întreg la un preț decent, îi face pe oameni să prefere această variantă în detrimentul hotelului.

Experiența neplăcută pe care a avut-o un bărbat într-un apartament închiriat prin Airbnb: "Mi se pare o încălcare uriașă a vieții private"
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Noi 2023   •   16:56

Pentru că a avut nevoie de o cazare, Ian Timbrell a ales varianta de a închiria un apartament prin Airbnb. Experiența neplăcută prin care a trecut l-a determinat pe acesta să povestească cele întâmplate pe rețelele de socializare, pentru a trage un semnal de alarmă. 

Bărbatul de 41 de ani a dezvăluit într-un videoclip publicat pe profilul său Twitter/X că a găsit o cameră ascunsă în canapeaua apartamentului în care stătea. 

"Airbnb-ul meu are o cameră web ascunsă care supraveghează întreaga mea ședere. Camere ascunse, absurd. E opt seara și acum trebuie să caut un alt loc unde să stau. Am greșit când am deconectat camera web? Dar asta mi se pare o încălcare uriașă a vieții private. Aș mai adăuga că apartamentul plin de muște. Ce absurd!”, povestește bărbatul.

Citește și: Pățania unui proprietar care a ajuns să doarmă într-o dubă, după ce chiriașul i-a pus casa pe Airbnb

Pentru că nu putea sta acolo, bărbatul a fost nevoit să își găsească o altă cazare, de această dată fără camere ascunse și muște. 

 "Am găsit în sfârșit un loc fără camere ascunse și muște. Este timpul să beau un pahar bun de vin și să ma prefac că acel loc tulburător nu a existat niciodată", a mai spus acesta. 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Airbnb apartamente inchiriate
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close