Antena 3 CNN Externe "Nu ne putem imagina această viață fără ea". O fată a murit în mod misterios la numai 16 ani, în casa sa dintr-un oraş din Scoţia

"Nu ne putem imagina această viață fără ea". O fată a murit în mod misterios la numai 16 ani, în casa sa dintr-un oraş din Scoţia

Părinții unei fete de 16 ani sunt sfâșiați de durere, după ce fiica lor a sfârșit în mod misterios, la scurt timp după ce au găsit-o în casă, într-o stare foarte gravă.

"Nu ne putem imagina această viață fără ea". O fată a murit în mod misterios la numai 16 ani, în casa sa dintr-un oraş din Scoţia
Sursa foto: Lennix Hughes | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2023   •   13:53

Lennix Hughes, în vârstă 16 ani, și-a pierdut viața într-un mod greu de explicat, după ce a fost dusă la Spitalul Ninewells din Dundee.

Pe data de 4 martie, polițiștii din Dundee au fost chemați la locuința familiei fetei, unde au găsit-o pe tânără într-o stare extrem de gravă.

Un membru al familiei a declarat că fata a fost transportată de urgență la spital, însă, la scurt timp, aceasta a fost declarată moartă.

Cauza decesului nu a putut fi explicată de medici, iar familia și apropiații sunt șocați de felul în care a sfârșit adolescenta de numai 16 ani.

Părinții fetei sunt zdrobiți de durere, iar mesajul postat de aceștia pe rețelele sociale este cu adevărat emoționant.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Trei tineri au fost găsiţi morţi într-o maşină, iar alţi doi se zbat între viaţă şi moarte, după ce au dispărut fără urmă de la o petrecere, în Ţara Galilor

"Scriind asta cu inimile zdrobite, frumosul nostru copil a murit, din păcate, în dimineața zilei de sâmbătă, 4 martie.

Suntem absolut zdrobiți și nu ne putem imagina această viață fără ea alături de noi. Toți cei care o cunosc pe Lennix vor fi de acord când spun că a fost cel mai grijuliu suflet, cu cel mai mare zâmbet, care lumina orice încăpere în care pășea. Cea mai dulce fată cu o personalitate înflăcărată.

Fata care ne făcea mereu să râdem oricât de mult n-am fi vrut, iar o îmbrățișare din partea ei rezolva orice problemă într-o clipă. Suntem cei mai norocoși oameni de pe acest pământ care au petrecut 16 ani extraordinari alături de ea.

Ea este fără îndoială genul de persoană cu care nu te întâlnești de două ori în această viață. Lennix, ai fost mult prea frumoasă pentru această lume oribilă. Somn ușor, scumpul meu mielușel”, a scris familia într-un omagiu emoționant, postat pe rețelele de socializare.

Polițiștii din Dundee au deschis o anchetă și speră să descopere cât mai repede cauza decesului fetei.

"În jurul orei 5 dimineața, sâmbătă, 4 martie, am fost anunțați că o fată de 16 ani nu se simte bine la o proprietate din zona Dudhope Gardens din Dundee.

Serviciile de urgență au intervenit și a fost dusă cu ambulanța la spitalul Ninewells, unde a fost declarată moartă la scurt timp după. Moartea este tratată ca neexplicată și cercetările sunt în desfășurare”,  a declarat un purtător de cuvânt al Poliției din Scoția, potrivit The Sun.

×
Subiecte în articol: Scotia moarte misterioasa tanara
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close