Antena 3 CNN Externe O femeie din Africa de Sud a născut 10 copii, stabilind un nou record mondial

O femeie din Africa de Sud a născut 10 copii, stabilind un nou record mondial

O femeie din Africa de Sud a născut, luni seara, zece copii, cu doi mai mulţi decât preconizau iniţial medicii, într-un spital din Pretoria.

O femeie din Africa de Sud a născut 10 copii, stabilind un nou record mondial
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    08 Iun 2021   •   18:45

Mama, care se numeşte Gosiame Thamara Sithole şi are 37 de ani, se afla în cea de-a 29-a săptămână de sarcină, a declarat soţul său, Teboho Tsotetsi, publicaţiei locale IOL.

„Sunt şapte băieţi şi trei fetiţe, era însărcinată în şapte luni şi zece zile. Sunt bucuros şi emoţionat”, a declarat tatăl copiilor, care mai are cu soţia sa încă doi gemeni.

Potrivit mamei, care a suferit de dureri la picioare din cea de-a opta săptămână de sarcină, precum şi de aciditate la stomac, doi bebeluşi nu au putut fi detectaţi la RMN.

„Am fost șocată de sarcina mea. A fost greu la început. Am fost bolnavă, mi-a fost rău. Încă mi-e greu, dar sunt obișnuită cu asta acum. Nu mai simt durere... Mă rog doar ca Dumnezeu să mă ajute să-i nasc sănătoși, să fim în viață și eu și copiii mei", a declarat Sithole pentru presa din țara ei înainte să nască, atunci când știa că are 8 copii.

Soțul femeii a spus că aceasta a născut în a 29-a de săptămână de sarcină și că sarcina ei a fost sută la sută naturală, pentru că nu a urmat niciun tratament de fertilitate.

Sithole, care are deja o pereche de gemeni de șase ani, a născut luni seară și le-a transmis jurnaliștilor că este „fericită și emoționată”, potrivit Daily Mail.

În mai, o tânără maliană a născut 9 copii în Maroc, batând recordul deținut de o femeie din SUA, Nadya Suleman, care născuse 8 ​​bebeluși în 2009.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close