Antena 3 CNN Externe "Dacă citiți asta înseamnă că am murit". O femeie și-a anunțat moartea pe rețelele sociale

"Dacă citiți asta înseamnă că am murit". O femeie și-a anunțat moartea pe rețelele sociale

O femeie și-a anunțat propria moarte, într-o postare pe rețelele sociale. Tânăra le-a spus prietenilor și familiei că este conștientă cât de iubită a fost.

"Dacă citiți asta înseamnă că am murit". O femeie și-a anunțat moartea pe rețelele sociale
Sursa foto: Profimedia
de Georgiana Adam    |    16 Noi 2023   •   11:15

Casey McIntyre, în vârstă de 38 de ani, a murit duminică. Femeia era bolnavă de cancer ovarian. Casey știa cât de mult avansase boala și se aștepta la ce era mai rău. Cu câteva zile înainte de a muri, femeia a postat un mesaj pe rețelele sociale.

”Un mesaj pentru prietenii mei: dacă citiți asta înseamnă că am murit. Îmi pare rău”, este mesajul lăsat de femeie, scrie New York Post.

Femeia a postat și câteva fotografii în care părea extrem de fericită alături de soțul ei, Andrew Gregory, și de fiica lor în vârstă de 18 luni, Grace.

”V-am iubit pe fiecare în parte cu toată inima mea și vă promit că am știut cât de iubită am fost”, a spus ea. 

Soțul său a transmis că, din păcate, Casey nu a mai apucat să facă o listă cu lucrurile care i-au adus fericire, pentru că starea de sănătate s-a înrăutățit brusc.

Citește și: Doi soți aflați în vacanță au murit în camera de hotel, după ce angajații au dat cu insecticid împotriva ploșnițelor

”Casey ar fi vrut să termine această postare cu o listă de lucruri care i-au adus bucurie în timpul vieții și sunt îndurerat că nu voi vedea niciodată acea listă”, a scris bărbatul.

Ulterior, bărbatul le-a cerut prietenilor să lase comentarii la postare cu momentele fericite petrecute alături de soția lui.

 

×
Subiecte în articol: femeie SUA mesaj
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close