Antena 3 CNN Externe O femeie a devenit milionară după ce a câștigat la loto. Inițial, a crezut că este o înșelătorie | "Am avut șocul vieții când mi-am verificat contul"

O femeie a devenit milionară după ce a câștigat la loto. Inițial, a crezut că este o înșelătorie | "Am avut șocul vieții când mi-am verificat contul"

O femeie a devenit milionară după ce a câștigat la loterie. Aceasta a crezut iniţial că este victima unei înşelătorii.

O femeie a devenit milionară după ce a câștigat la loto. Inițial, a crezut că este o înșelătorie | "Am avut șocul vieții când mi-am verificat contul"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Ian 2024   •   20:51

Deborah Burgess, în vârstă de 56 de ani, a cumpărat mai multe bilete la loto, dar nu și-a verificat e-mailurile timp de câteva luni.

Între timp, aceasta a fost internată pentru unele probleme de sănătate.

După ce s-a recuperat și a ajuns acasă, femeia din Marea Britanie și-a citit e-mailurile și a aflat că a câştigat la loto, scrie Mirror.

Ea a fost șocată să descopere că a obținut un premiu de un milion de lire sterline și a crezut inițial că este o înșelătorie. "Am avut șocul vieții când mi-am verificat contul.

Am fost milionară luni de zile, dar nu am știut", a declarat Deborah Burgess.

Ea a luat apoi legătura cu reprezentanţii loteriei pentru a i se confirma vestea și plănuiește acum o vacanță.

Citește și: Povestea impresionantă a românului care a câștigat un milion de lire la loterie în Irlanda. Cum a investit banii

"Ultimele luni au fost o neclaritate - boală, apoi întoarcerea la muncă, vacanțe, Crăciun, Anul Nou - pur și simplu nu am găsit timp să sărbătoresc și eram foarte conștientă să-mi monitorizez sănătatea.

În cele din urmă, obținerea acelui cec mare a meritat din plin așteptarea", a mai spus femeia.

 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close