Antena 3 CNN Externe O femeie din Italia a aflat, după 20 de ani, că tatăl copiilor ei este, de fapt, amantul și nu soțul. Cum a ieșit la iveală adevărul

O femeie din Italia a aflat, după 20 de ani, că tatăl copiilor ei este, de fapt, amantul și nu soțul. Cum a ieșit la iveală adevărul

Doi frați din Italia au aflat, după mulți ani, că cel pe care îl știau ca tată nu le este părintele. Mai mult decât atât, și mama lor a fost surprinsă să afle cine este adevăratul tată.

O femeie din Italia a aflat, după 20 de ani, că tatăl copiilor ei este, de fapt, amantul și nu soțul. Cum a ieșit la iveală adevărul
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    17 Mai 2023   •   21:11

Povestea a fost tranșată la Tribunalul din Terni, care, în urma unei expertize tehnice (CTU) și a testului ADN, a permis celor doi frați să-și schimbe numele de familie cu cel al tatălui lor biologic.

Totul a început la sfârșitul anilor ’90, când presupusul tată și mama băieților s-au căsătorit. Cuplul a dorit să aibă copii, însă, tânăra nu a reușit să rămână însărcinată.

În acea perioadă s-a angajat la o companie din Terni, unde a început o relație cu un coleg de muncă. Deși el nu era căsătorit și nu avea alte obligații, femeia nu a reușit să pună capăt relației cu soțul ei.

Citește și: Un bărbat din Satu Mare s-a ales cu dosar penal după ce și-a sunat soția. Ce i-a spus la telefon femeii

După câteva luni, ea a rămas însărcinată și a născut primul copil. Nu i-a trecut prin minte nicio clipă dacă băiatul nou-născut este al soțului sau al amantului. După doi ani, a născut o fetiță. Femeia a continuat relația extraconjugală, relatează Il Messaggero, citat de adevarul.ro.

Soțul a crescut copiii crezând că sunt ai lui, până în ziua în care căsnicia a ajuns în impas. Cei doi soți s-au despărțit, iar femeia a rămas în locuință alături de cei doi copii.

Fostul soț, care a plecat de acasă, a continuat să plătească pensia alimentară și să-i viziteze pe cei pe care îi considera copiii lui.

Femeia a intrat la bănuieli abia după câțiva ani

Când copiii erau încă minori, femeia a început să aibă suspiciuni privind paternitatea și să se întrebe, în sfârșit, cine era cu adevărat tatăl copiilor săi. I-a spus amantului despre îndoielile sale, iar acesta a fost curios să afle și el dacă e tatăl copiilor.

Astfel, au mers și au efectuat un test ADN la un centru medical din Terni, unde au descoperit adevărul: amantul este tatăl biologic al copiilor.

Cei doi părinți, mama și tatăl de drept, adică amantul, s-au mutat împreună, însă el și-a dat seama că ai lui copii aveau un nume de familie diferit de al lui.

Femeia și cei doi tineri, acum majori, au decis să angajeze un avocat pentru a deschide proces de recunoaștere a paternității în favoarea tatălui real. Procesul a durat trei ani, cu test ADN inclus, care a confirmat paternitatea, realizat la Roma în cadrul unei expertize tehnice (CTU).

×
Subiecte în articol: Italia tata copii amant sot
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close