Antena 3 CNN Externe Fermier britanic, condamnat la închisoare, după ce a filmat adolescente făcând duş

Fermier britanic, condamnat la închisoare, după ce a filmat adolescente făcând duş

Fermier britanic, condamnat la închisoare, după ce a filmat adolescente făcând duş
Sursa foto: David Sturgess
06 Noi 2009   •   12:21

Un bărbat din Marea Britanie, care a filmat pe ascuns două eleve, în timp ce făceau duş, a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare. Fermierul David Sturgess, în vârstă de 53 de ani, a instalat camere de filmat în baia, dormitoarele şi camera de zi a casei sale de vacanţă, pe care a oferit-o spre închiriere. El a camuflat camerele video şi le-a făcut să pară detectoare de fum.

După ce victimele au depus o plângere penală împotriva bărbatului, autorităţile au descoperit la domiciliul acestuia mai multe înregistrări în care apăreau adolescente cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, în timp ce făceau duş, se dezbrăcau sau se epilau în zonele intime.

Judecătorul Keith Thomas, care a pronunţat sentinţa, a calificat acţiunile bărbatului ca fiind o ?încălcare brutală? a intimităţii victimelor, precizează mirror.co.uk. ?Era vorba de o proprietate privată, pe care oamenii au închiriat-o pentru a-şi petrece vacanţa, alături de familie şi aveau dreptul la intimitate, drept care a fost încălcat?, a adăugat acesta.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close