Antena 3 CNN Externe Christian Atsu, fost fotbalist la Chelsea, dispărut după cutremurele din Turcia

Christian Atsu, fost fotbalist la Chelsea, dispărut după cutremurele din Turcia

Fotbalistul ghanez, Christian Atsu, este căutat printre ruinele rămase în urma cutremurelor care au avut loc în Turcia.

Christian Atsu, fost fotbalist la Chelsea, dispărut după cutremurele din Turcia
Sursa foto: Christian Atsu | Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Feb 2023   •   11:47

În ciuda veștilor care anunțau că fotbalistul ghanez a fost găsit printre dărâmăturile din Turcia, agentul său a susținut că, în realitate, sportivul încă este căutat de salvatori.

Yağız Sabuncuoğlu, un jurnalist de la postul turc Vole, a raportat că Atsu a fost scos dintre dărâmături și a fost dus la spital.

În plus, ziarul portughez A Bola a dezvăluit că Atsu a fost rănit grav la piciorul drept şi a prezentat dificultăţi de respiraţie.

În vârstă de 31 de ani, fotbalistul, jucător la Hatayspor, a fost dat dispărut luni, iar agentul său a dezmințit, miercuri dimineață, veștile inițiale și a anunțat că echipele de salvare nu au reușit să-l localizeze.

"Încă nu am o confirmare despre locul în care se află Christian. Este o perioadă devastatoare pentru familia sa și facem tot ce putem pentru a-l localiza", a spus agentul fotbalistului, potrivit Mediafax.

Citeşte şi: "Ei strigă, dar nu-i putem salva. Suntem devastați". Noaptea și zăpada au îngreunat munca salvatorilor din Turcia

Fost jucător la Chelsea și Newcastle, Atsu s-a alăturat echipei Hatayspor vara trecută.

Mai mult, directorul clubului Hatayspor, Taner Savut, este, de asemenea, dispărut, iar oamenii cred că este prins sub dărâmături.

Alţi doi jucători de la Hatayspor, Burak Öksüz şi Bertug Yildirim, au fost salvaţi şi, din fericire, starea lor este bună.

Kerim Alici, de la aceeași echipă, este, de asemenea, declarat în siguranță și bine.

Duminică seară, Atsu a marcat golul victoriei cu 1-0, în minutul 97, pentru Hatayspor, echipă din prima ligă turcă, care a învins-o pe Kasımpasa.

Câteva ore mai târziu  fotbalistul a fost dat dispărut, în urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8, care a provocat mii pierderi materiale şi umane, atât în Turcia, cât și în Siria, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close