Antena 3 CNN Externe Fotografii virale cu regina Elisabeta a II-a, publicate după moartea sa. Dorința ascunsă a suveranei

Fotografii virale cu regina Elisabeta a II-a, publicate după moartea sa. Dorința ascunsă a suveranei

Două fotografii cu regina Elisabeta a II-a, publicate postum, au devenit virale pe internet. Garderobiera Reginei, Angela Kelly, a publicat imaginile și povestea din spatele lor.  

Fotografii virale cu regina Elisabeta a II-a, publicate după moartea sa. Dorința ascunsă a suveranei
Sursa foto: Hepta/ Bestimage
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Sep 2022   •   17:04

Angela Kelly a relatat într-o postare pe Twitter cum Regina i-a mărturisit într-o zi care este dorința ei secretă.

Regina i-ar fi spus că și-a dorit întotdeauna să pozeze cu mâinile în buzunare, o ipostază în care nu fusese fotografiată până atunci.

"Cu mulți ani în urmă, Majestatea Sa mi-a dezvăluit ceva – o dorință secretă pe care o avea de când era tânără. Majestatea Sa a vrut să fie fotografiată mai informal și să aibă mai multă libertate. De exemplu, să pozeze cu mâinile în buzunare", povestește Angela Kelly.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La acea vreme, fotograful Barry Jeffery era cel care a fost însărcinat să facă fotografiile. Iar atunci când acesta a început să-i dea indicații suveranei cum să pozeze, Regina l-a întrerupt. ‘Nu, Barry, uite cum o să facem. Lasă camera pornită și poți să pleci’", își amintește femeia însărcinată cu garderoba Reginei.

"Majestatea Sa s-a așezat în fața aparatului și a început să pozeze în mai multe ipostaze, băgând și scoțând mâinile din buzunare, apoi le-a pus pe șolduri, imitând pozițiile unui model", își amintește Kelly.

Ultima imagine a Reginei, făcută publică chiar înaintea înmormântării

Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie, în casa sa de vacanță de la Castelul Balmoral, în Scoția, la vârsta de 96 de ani, după o domnie de 70 de ani.

Ce scrie pe biletul așezat între florile de pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a. Mesajul este semnat de Regele Charles

Pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a, împreună cu o coroană din flori, a fost așezat un bilet. Este un mesaj de la Regele Charles.

Pe cardul plasat deasupra sicriului Reginei, alături de flori, scrie: "In loving and devoted memory, Charles R." (n.r. în română - În amintirea iubirii și devotamentului).

×
Subiecte în articol: Regina Elisabeta a II-a Angela Kelly
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close