Antena 3 CNN Externe Franţa. Un bărbat şi-a uitat fiica în faţa unei pizzerii, după ce a băut prea mult

Franţa. Un bărbat şi-a uitat fiica în faţa unei pizzerii, după ce a băut prea mult

Franţa. Un bărbat şi-a uitat fiica în faţa unei pizzerii, după ce a băut prea mult
Sursa foto: Foto: alphamom.com
12 Ian 2011   •   20:48

Un tată care a băut prea mult într-un tur al barurilor şi-a uitat fiica de doar doi ani, în cărucior, în faţa unei pizzerii din centrul oraşului Toulouse, relatează, miercuri, jurnalul francez Le Figaro.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, care avea custodia Nathaliei pentru week-end, nu s-a ocupat de ea şi ulterior a invocat o agresiune care l-a făcut să-şi piardă memoria. Acesta a fost citat pentru 28 martie, în faţa Tribunalului corecţional din Toulouse, pentru neglijarea copilului, a declarat, procurorul Michel Valet.

Conform sursei citate, bărbatul a ieşit duminică să se plimbe cu fiica sa de doi ani şi două luni şi a cunoscut un cuplu cu care a cutreierat barurile. Ei s-au dus să mănânce într-un restaurant şi tatăl a încredinţat copilul cuplului, spunând că vrea să meargă să-şi cumpere ţigări.

Tatăl nu a mai revenit şi fetiţa a fost găsită singură în căruciorul ei în faţa unei pizzerii, al cărui patron a alertat autorităţile. Cotidianul citat adaugă că tatăl s-a prezentat ulterior la comisariat, declarând că a fost agresat şi şi-a pierdut memoria.

Procurorul a refuzat să facă precizări referitoare la aceste informaţii, spunând doar că "acest caz are legătură cu alcoolul" şi că tatăl şi-a lăsat copilul unei persoane care nu a fost în capabilă să se ocupe de el.

Fetiţa este bine şi a fost redată mamei.

×
Subiecte în articol: Franta beat copil
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close